Pandurii Târgu Jiu, retrogradată de o decizie a FIFA

FIFA a solicitat Federaţiei Române de Fotbal sancţionarea cu reducerea a 9 puncte din clasamentul Ligii a II-a a clubului Pandurii Târgu Jiu ca urmare a datoriilor către foştii săi jucători Gordan Bunoza (Bosnia Herţegovina) şi Nikola Vasiljevic (Serbia).

Preşedintele Răzvan Burleanu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că FRF va aplica această depunctare dacă oficialii grupării gorjene nu aduc până la 30 mai dovezi privind plata salariilor restante către cei doi fotbalişti.

n urma acumulării unor datorii ale clubului Pandurii către jucătorii Bunoza şi Vasiljevic, FIFA ne-a solicitat depunctarea grupării din Târgu Jiu cu 9 puncte. Decizia Comitetului Executiv a fost să punem în aplicare sancţiunea FIFA începând cu 30 mai, astfel încât clubul Pandurii să aibă un termen de graţie pentru a ne aduce informaţii noi. Mai exact dacă s-au plătit aceste datorii către cei doi jucători sau nu. Dacă situaţia rămâne aceeaşi ca până azi, atunci clubul Pandurii va fi depunctat", a afirmat Burleanu. 

Depunctarea ar scădea drastic şansele echipei Pentru Pandurii Târgu Jiu de a evita retrogradarea în Liga a III-a, având în vedere că în momentul de faţă ocupă poziţia a 15-a, cu 41 de puncte, în clasamentul Ligii a II-a. După reducerea punctelor, echipa ar face 32 şi ar coborî pe locul 17, în condiţiile în care mai sunt doar 2 etape de disputat.

Citește și:

Preliminarii EURO 2020. Cine va fi căpitan în meciul cu Norvegia

Supercupa României: FRF a anunțat unde urmează să se joace partida

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel