Record mondial. Președintele din Ucraina, conferință de presă de 9 ore

Președintele din Ucraina a stabilit un nou record mondial după ce a susținut o conferință de presă care a ținut mai bine de nouă ore. 

Volodimir Zelenski, fost actor ales în aprilie în funcţia de preşedinte al Ucrainei, a înregistrat joi un record ţinând o conferinţă de presă care a durat mai mult de nouă ore, cea mai lungă din istorie, potrivit Agenţiei naţionale ucrainene de înregistrări în domeniu, scrie Agerpres după o relatare AFP.

La aproape opt ore de la începerea conferinţei de presă, desfăşurată într-o sală în centrul Kievului, un reprezentant al agenţiei a anunţat recordul.

Ce a avut de spus președintele

Preşedintele Zelenski a reacţionat exprimându-şi surprinderea, afirmând că este o persoană modestă şi că urăşte aniversările.

Recordul anterior a fost deţinut de preşedintele belarus Aleksandr Lukaşenko, cu o conferinţă de presă care a durat mai mult de şapte ore, potrivit presei ucrainene.

Preşedintele ucrainean a abordat mai multe subiecte precum conflictul din estul Ucrainei, relaţiile cu Rusia sau convorbirea sa telefonică cu preşedintele american Donald Trump, a cărui dezvăluire l-a determinat să ajungă ameninţarea unei proceduri de demitere iniţiate de democraţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel