Tăriceanu, lângă omul care l-a făcut pe Trump președinte. Chirieac: Adevăr fundamental

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE și președintele Senatului, a făcut publică o fotografie cu un mesaj electoral puternic. 

Călin Popescu Tăriceanu a făcut o fotografie cu Brad Parscale, cel care i-a adus succesul lui Donald Trump la prezidențiale. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, la România TV, poza publicată pe Twitter de al doilea om în stat: ”Ca personalitate politică, dl Călin Popescu Tăriceanu este puternic. Problema este că partidul domniei sale, intrat în Parlament cu 5%, acum, potrivit sondajelor, este undeva la 10%, deci un partid care crește, dar, cu toate acestea, nu asigură un motor suficient pentru o campanie prezidențială”. 

(w670) Brad Parsc

Face omul lui Trump minuni? 

Întrebat dacă Brad Parscale poate face minuni, analistul politic afirmă că acesta ”spune un adevăr fundamental și anume că zona de social media e cea mai importantă zonă de campanie, e o schimbare fundamentală în politica mondială și există rezultate notabile: Donald Trump, Barack Obama, Emmanuel Macron, BREXIT. (...) Internetul are capcanele și oportunitățile sale. Brad Parscale, dacă va lucra pentru Călin Popescu Tăriceanu, se va duce fix în această zonă.”

Mari surprize dacă... 

Despre șansele lui Tăriceanu de a ajunge în turul al doilea la alegerile prezidențiale, Bogdan Chirieac amintește că în 2014, la alegerile prezidențiale, social media a avut un rol fundamental în turul al doilea, dar subliniază și că ”În România, cu o democrație tânără, e nevoie și de organizarea teritorială. Dacă nu ai oameni în secția de votare, în mediul rural, s-ar putea să ai surprize mari” subliniază analistul, care precizează că acest tip de organizare îl au doar PSD și PNL în țara noastră. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel