Turneu Lugano: Sorana Cîrstea - Polona Hercog rezultat în optimi

Sorana Cîrstea a jucat cu slovena Polona Hercog în optimi la Lugano, într-un meci care a fost întrerupt de ploaie.

Sorana Cîrstea a fost învinsă de slovena Polona Hercog, cu 3-6, 7-6 (0), 6-4, miercuri, în optimile de finală ale turneului WTA de la Lugano (Elveţia), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari.

Sorana Cîrstea, 29 ani, 103 WTA, s-a înclinat după două ore şi 22 de minute de joc efectiv, însă jocul a fost întrerupt din cauza ploii la 3-2 pentru Hercog în setul secund.

Cîrstea a câştigat primul set cu 6-3, după ce a avut 1-0 şi 5-1. În actul secund, Sorana a fost condusă cu 2-0 şi 3-1, a recuperat break-ul, apoi meciul a fost întrerupt, iar la reluarea partidei românca a reuşit egalarea, 4-4, a condus cu 6-5 şi a servit pentru meci, dar şi-a pierdut serviciul şi partida a ajuns în tiebreak, unde Hercog s-a impus cu 7-0.

VIDEO Sorana Cîrstea - Polona Hercog

În decisiv, Cîrstea a avut un moment favorabil la 4-3, dar s-a produs o ruptură în jocul său şi nu a mai luat niciun punct până la final, pierzând setul cu 4-6. Hercog (28 ani, 89 WTA), care în primul tur a trecut de spaniola Carla Suarez Navarro, a doua favorită, a avut 5 aşi, dar a comis şi 5 duble greşeli. Cîrstea continuă să conducă în meciurile directe, cu 3-2, dar Hercog s-a impus în ultimele două confruntări.

Cîrstea va primi un cec de 3.400 dolari şi 30 de puncte WTA. Sorana Cîrstea e programată să joace miercuri şi la dublu, în primul tur, alături de Andreea Mitu, împotriva perechii Leonie Kung (Elveţia)/Clara Tauson (Danemarca).

Citește și:

Greu de învins: Revenire de senzație într-un meci de tenis: de la 0-6, 0-5 şi 30-40

VIDEO Întâlnire Simona Halep - Darren Cahill, în România. Mesajul Simonei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel