Unul dintre cei doi militari răniţi în Afganistan a fost transportat în Germania

Fruntaşul Ionuţ Burlacu, rănit recent în Afganistan, a fost transportat miercuri, 8 mai, la Centrul Medical Regional din Landstuhl, Germania, pentru investigaţii medicale suplimentare şi tratament de specialitate, starea lui de sănătate fiind stabilă, informează MApN.

Caporalul clasa a III-a Laurenţiu Bogatu şi fruntaşul Ionuţ Burlacu, din Batalionul 300 Protecţia Forţei "Sfântul Andrei", au fost răniţi luni, 6 mai, în jurul orei 2.35, ora României, în timp ce executau o misiune de patrulare interioară în Baza Aeriană Kandahar.

Cei doi făceau parte din Batalionul 300 Protecția Forței "Sfântul Andrei". "Pe timpul executării misiunii, mașina de luptă de tip MRAP în care se aflau militarii s-a răsturnat. Cauzele evenimentului sunt în curs de cercetare de către o comisie constituită la nivelul unității", adauga sursa citată.

Este vorba despre caporalul clasa a III-a Laurențiu Bogatu și fruntașul Ionut Burlacu, cărora li s-a acordat primul ajutor și au fost evacuați la Spitalul Militar ROL III din Baza Aeriana Kandahar.

Vezi și: Cine sunt militarii răniți în Afganistan. Informații oficiale MApN

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel