Vladimir Putin, declarație despre Donald Trump. Ce e dispus să facă

Donald Trump
Donald Trump

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat miercuri că s-ar putea întâlni cu omologul său american Donald Trump în marja summitului G20 de la Osaka (Japonia) luna viitoare, informează TASS şi Reuters. 

„Ocazia cea mai apropiată, din câte am înţeles eu, ar fi să ne întâlnim cu preşedintele Trump în cadrul G20 în Japonia', a spus liderul rus într-o conferinţă de presă susţinută în finalul convorbirilor cu preşedintele austriac, Alexander Van der Bellen, care s-a aflat miercuri într-o vizită la Moscova.

Întrebat dacă ar fi posibil un summit bilateral al preşedinţilor Federaţiei Ruse şi Statelor Unite în capitala austriacă, Putin a răspuns: 'Dacă partea americană este gata să continue contactele într-un mod atât de special, atunci suntem deschişi acestor negocieri în orice loc, inclusiv la Viena'. De altfel, 'Viena este un loc bun pentru desfăşurarea discuţiilor la cel mai înalt nivel', a adăugat preşedintele rus. Rusia este gata să se angajeze pe deplin în normalizarea dialogului cu Statele Unite, de îndată ce condiţiile politice interne necesare pentru aceasta vor fi întrunite la Washington, a afirmat Putin. 'Suntem deschişi, nu este vorba de noi, ci de partenerii noştri americani. De îndată ce vor fi pregătiţi pentru aceasta, imediat ce situaţia lor politică internă se va schimba într-un asemenea mod încât să se poată lucra, suntem pregătiţi să ne angajăm total' în dezvoltarea dialogului, a afirmat Vladimir Putin, adăugând că 'aceste condiţii se creează treptat', mai ales acum după finalizarea anchetei procurorului special Robert Mueller care a nu descoperit niciun fel de complicitate între echipa de campanie a candidatului Donald Trump şi Kremlin în alegerile prezidenţiale din 2016, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel