Vrancea. Un bărbat a fost sfâşiat de urs

Un bărbat de 69 de ani, din comuna Vizantea-Livezi, a murit, luni seara, după ce a fost atacat de urs în timp ce efectua lucrări agricole pe un izlaz din extravilanul localităţii, potrivit reprezentanţilor primăriei.

"Bărbatul plecase de acasă în jurul orei 15,00, să cureţe un izlaz din extravilanul comunei. Pentru că nu s-a mai întors, familia s-a îngrijorat şi a plecat în căutarea lui, împreună cu mai mulţi vecini. L-au găsit pe izlaz, plin de sânge, şi au anunţat poliţia. După urme, pare că bărbatul ar fi fost atacat de un urs", a declarat primarul comunei Vizantea-Livezi, Dragoş Ciobotaru.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea, echipajul medical de ambulanţă ajuns la faţa locului nu a mai putut decât să constate decesul victimei.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă

Examenul medico-legal urmează să stabilească cu exactitate cauzele care au condus la decesul bărbatului.

"Poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 20,20, cu privire la decesul unui bărbat de circa 69 de ani, în extravilanul satului Livezile din comuna Vizantea-Livezi. La momentul în care poliţiştii au ajuns la faţa locului, bărbatul era decedat. Medicii legişti urmează să stabilească cu exactitate cauzele care au dus la decesul bărbatului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, agent şef adjunct Paula Enache.

În cauză, poliţia a deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel