ACCIDENT CUMPLIT! Șapte persoane GRAV RĂNITE, printre care și un copil de cinci ani

ACCIDENT CUMPLIT! Șapte persoane GRAV RĂNITE, printre care și un copil de cinci ani

Șapte persoane, printre care și un copil de cinci ani au fost rănite, în urma unui cumplit accident de circulație, care a avut loc, duminică, în municipiul Petroșani.

Pompierii au fost solicitați să intervină de urgență, după ce două autoturisme s-au ciocnit. O persoană se afla în stare gravă și era încarcerată, potrivit News.ro.

”Accident rutier în municipiul Petroşani soldat cu mai multe persoane rănite, dintre care una grav şi încarcerată. Pompierii Detaşamentului Petroşani specializaţi în descarcerare şi prim ajutor precum şi echipaje SAJ au intervenit pentru salvarea a şapte persoane - o femeie, cinci bărbaţi şi un copil în vârstă de 5 ani. Cei şapte se aflau în două autoturisme care au intrat în coliziune. Cel mai grav rănit, un bărbat, a fost încarcerat fiind eliberat din autoturism după intervenţia echipei de descarcerare. Toţi răniţii, cu politraumatisme în urma accidentului rutier, au fost transportaţi conştienţi la UPU Petroşani, cu ambulanţele. Accidentul a avut loc în zona Minei Livezeni. Un bărbat se află în stare gravă, cu traumatism cranian, toracic şi fractură de femur. Un conducător auto de 49 ani, din Petrila, a pătruns pe sens opus şi a acroşat autoturismul care circula regulamentar din sens opus, condus de un tânăr de 27 de ani, înmatriculat in judeţul Argeş. În cauză a fost întocmit dosar penal”, anunță ISU Hunedoara.

Copilul nu prezenta traumatisme, însă a fost transportat la spital pentru mai multe investigații. Polițiștii încearcă să stabilească circumstanțele în care a avut loc accidentul.

Ne puteți urmări și pe Google News