ALERTA maximă în Germania. Magistrații din trei tribunale, evacuați de urgență.

ALERTA maximă în Germania. Magistrații din trei tribunale, evacuați de urgență.

Mai multe tribunale din Germania au fost evacuate, în această dimineață, după ce autoritățile au primit apeluri telefonice, în cursul noții trecute, în care li se aducea la cunoștință faptul că mai multe bombe sunt pe punctul de a exploda în incinta respectivelor tribunal. Informația a fost oferită de cotidianul Hannoversche Allgemeine Zeitung, potrivit Reuters.

Tribunalele din orașele germane Erfurt și Magdeburg au fost evacuate după ce autoritățile au primit mesaje în care se făcea referire la existența unor dispositive explosive în fiecare dintre cele trei instituții de justiție.

Nici magistrații din Tribunalul din orașul Kiel nu au fost scutiți de surpriza neplăcută a evacuării, și în acest caz un posibil atac terrorist cu bombă fiind reclamat prin intermediul unui mesaj postat pe adresa autortăților germane, care s-au mobilizat imediat și, la ora aceasta, investighează clădirea.

Poliția din landul Hesse a informat că tribunalul din Wiesbaden a fost de asemenea evacuate, urmare a unor informații ce le-au parvenit pe aceeași autorităților, refieritor la existența unor dispositive explosive. În acest ultim caz a fost descoperit, chiar, un obiect pe care oamenii legii l-au calificat drept suspect.

Ne puteți urmări și pe Google News