Un bărbat din Borșa aduce acuzații grave la adresa unui polițist: „M-a lovit și m-a mușcat de mână!”

Un bărbat din Borșa aduce acuzații grave la adresa unui polițist: „M-a lovit și m-a mușcat de mână!”

Un bărbat din Borșa, Maramureș susține că a fost agresat de un polițist local fără să fi făcut ceva. Agresiunea avut loc în noaptea de 13 spre 14 aprilie. Polițistul local l-a agresat în momentul în care s-a dat jos din mașina condusă de prietena sa, pentru a-i înmâna documentele.

Polițistul local a oprit mașina în care era victima și a solicitat actele șoferului. În momentul în care bărbatul s-a dat jos pentru a-i prezenta actele, acesta a fost atacat de polițist fără motiv. Bărbatul susține că polițistul i-a rupt geaca și i-a spart telefonul,  iar în timpul altercației, i-ar fi smuls și brățara de aur e care o purta, informează libertatea.ro.

 „Aseară eram în trecere cu prietena mea prin oraș. Ea era la volan iar eu în dreapta. Ne-a oprit domnul Teofil Ivașcu și a cerut actele prietenei mele. Apoi s-a dus în spatele mașinii și eu m-am dat jos să îi înmânez actele. Și asta deoarece dânsul când m-a văzut în dreapta nu a mai stat nici măcar ca prietena mea să îi înmâneze documentele. În momentul în care m-am dat jos din mașină a început să mă agreseze!  

Mi-a rupt geaca de pe mine, mi-a spart telefonul, mi-a rupt o brățară din aur (nu am mai găsit-o la locul incidentului). M-a lovit și m-a mușcat de mână. M-a izbit de mașina noastră (o să vă trimit și imagini video). A început să mă înjure și să mă facă în tot felul. Dânsul a umblat cu amenințări că ori moare el ori mor eu”, a spus bărbatul care a reclamat agresiunea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe de altă parte, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Maramureș n-au infirmat incidentul, însă aceștia susțin că bărbatul ar fi fost violent cu agentul: 

 „Autoturismul, în care bărbatul se afla în calitate de pasager, a fost oprit pentru verificări întrucât avea aplicate folii ce s-au dovedit a fi neomologate. La volan se afla o femeie. Deoarece bărbatul a devenit recalcitrant, polițiștii l-au imobilizat și l-au condus la sediul Poliției. Conducătoarea autoturismului a fost sancționată contravențional conform prevederilor O.U.G nr. 195/ 2002 privind circulația pe drumurile publice, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea certificatului de înmatriculare. De asemenea, bărbatul a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Totodată, conducerea IPJ Maramureș a dispus verificări referitor la modalitate de intervenție a polițiștilor”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș. 

Sursa foto: libertatea.ro