Basescu îl umilește pe Teodorovici: „Nu este o soluție nici măcar pentru contabil la o scară de bloc”

Basescu îl umilește pe Teodorovici: „Nu este o soluție nici măcar pentru contabil la o scară de bloc”

Traian Băsescu a declarat vineri că Eugen Teodorovici nu este „o soluție nici măcar pentru contabil la o scară de bloc”. El a comentat astfel afirmația ministrului Finanțelor de a candida în competiția internă pentru alegerile prezidențiale.

„Teodorivici nu e o soluție nici măcar pentru contabil la o scară de bloc. Nu cred că Teodorovici e la încălzire pentru funcția de președinte al României”, a afirmat Traian Băsescu. El a adăugat că Viorica Dăncilă este cea mai bună soluție, în prezent, pentru șefia PSD.

„Cred că doamna Dăncilă e cea mai bună soluție în momentul de față. Uitați-vă înainte de acest Congres au fost unii care voiau amânări ca să pregătească Congres după prezindețiale. Era vorba de doamna Firea, domnul Stănescu. I-a agățat în cuier ca pe haine de schimb. Vă place, bine. Nu, bună ziua. Nu s-a jenat deloc să facă schimbări într-un proces care era necesar”, a completat Traian Băsescu.

 

Ne puteți urmări și pe Google News

Acesta a mai spus că va fi nevoie probabil de un nou Congres al PSD, precizând că Dăncilă a dorit un astfel de eveniment și acum pentru a nu fi premier și să ocupe doar interimar funcția de președinte al partidului., scrie digi24.ro.

„În mod categoric va fi probabil nevoie de un nou Congres. Doamna Dăncilă nu a vrut să fie președinte interimar. A vrut în perspectiva faptului că vor fi prezidențiale. Având în vedere că e premier nu a vrut să aibă agățat în funcție președinte interimar al PSD”, a conchis Băsescu.

 

Congresul extraordinar al PSD are loc sâmbătă, la Sala Palatului, începând cu ora 11.00. Social-democrații vor alege președintele, președintele executiv și secretarul general al formațiunii.

Pentru funcția de președinte al PSD candidează Viorica Dăncilă, Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu și Ecaterina Andronescu.

Daniel Suciu, Daniel Florea și Sorin Bota sunt candidații înscriși pentru funcția de președinte executiv, iar pentru cea de secretar general CEx i-a validat în competiția internă pe Codrin Ștefănescu, Gabriel Petrea, Mihai Fifor, Felix Stroe și Rodica Nassar.