Un consilier PNL și-a dat demisia după ce a urinat pe spațiul verde din fața primăriei

Un consilier PNL și-a dat demisia după ce a urinat pe spațiul verde din fața primăriei

Consilierul local PNL la Primăria Botoșani, Ștefan Mihai și-a dat demisia din Consiliu după ce a fost surprins urinând într-o zona ultracentrală a orașului. Aflat la o acțiune a persoanelor cu dizabilități, un cros desfășurat în centrul municipiului, Stefan Mihai s-a dus pe spațiul verde și și-a făcut nevoile.

Culmea, respectivul spațiu verde se afla chiar în fața Primăriei Botoșani. Mai mult, la respectiva acțiune organizată de Asociația ”Ridică-te și umblă” a generat și un adevărat scandal. Revenit de pe spațiul verde, el  a început să țipe la organizatori, reproșându-le că au invitat și membri PSD la acțiune, după ce, susținea el, ani de zile ar fi beneficiat de ajutorul PNL-iștilor, scrie botosaneanul.ro. Pe de altă parte, acesta afirm că respectiva competiție nu ar fi întrunit toate condițiile legale, deși el era unul dintre participanți. 

 

Un echipaj de jandarmi a intervenit pentru a-l potoli pe consilier, mai multe persoane reproșându-i că face scandal fiindcă ar fi băut peste măsură. Deși la Biroul Politic Local al PNL Botoșani, problema a fost ocolită, cu toate că mai mulți liberali au insistat să se pună în discuție scandalul respectiv, la două zile după aceste scenele halucinante petrecute în Piața Revoluției, Ștefan Mihai și-a dat demisia atât din partid, cât și din Consiliul Local Botoșani.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Ștefan Mihai a fost consilier local PRM în perioada 2000 – 2004. În 2008 a candidat chiar la funcția de primar, însă nu a obținut decât un nou mandat de consilier. La scurt timp a trecut la PDL, partid care l-a propulsat și în funcția de director al Oficiului Județean de Poștă. În 2016 a revenit în Consiliul Local pe lista PNL. În prezent este pensionar.