Un miner pensionar a ucis un „extraterestru” la Satu mare. L-a decapitat şi l-a tranşat pe o masă în curte

Un miner pensionar a ucis un „extraterestru” la Satu mare. L-a decapitat şi l-a tranşat pe o masă în curte

O crimă oribilă a avut loc în localitatea Oraşu Nou Vii, din judeţul Satu Mare. Pe fondul consumului de alcool minerul pensionar Nicolae Mehes, în vârstă de 62 de ani, l-a înjunghiat cu un cuţit pe un bătrân de 84 de ani. La poliţie, criminalul şi-a recunoscut vina şi a afirmat că l-a omorât pe bătrân pentru că i s-a părut că este extraterestru.

Crima a avut loc în 26 noiembrie 2018. Totul a început de la un scandal spontan între cei doi. După ce criminalul şi-a dus planul la aplicare, a spus autorităţilor că , i s-ar fi părut că din trupul victimei ar fi sărit o bucată de metal și, crezând că vecinul său ar fi o ființă extraterestră, l-a tranșat pe bărbat pe o masă, potrivit antena3.ro

Ulterior, inculpatul M.N. a decapitat cadavrul victimei. Ca urmare a probatoriului administrat, în cauză există probe şi indicii temeinice din care rezultă suspiciunea rezonabilă că suspectul a comis infracţiunea reţinută în sarcina sa, condiţie prevăzută de art. 202 alin. 1 C.pr. pen.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Satu Mare în data de 19 martie 2019. Magistrații au dispus menținerea măsurii de arest preventiv în cazul lui Nicolae Meheș. 

Ne puteți urmări și pe Google News