DRAMĂ de Revelion pentru fosta soție a lui Cristi Borcea

DRAMĂ de Revelion pentru fosta soție a lui Cristi Borcea

Fosta soție a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, a rămas singură în noapte dintre ani. Cei doi copii pe care cu afaceristul, Alexandru şi pe Gloria, au fost trimiși să petreacă sărbătorile alături de tatăl lor, în România.

Alina Vidican a petrecut singură Revelionul în Miami, America.  În schimb, Borcea a avut alături de Revelion pe toți cei șapte copii ai săi. 

„Borcea a petrecut în Poiana Braşov cu toţi cei şapte copii ai săi, inclusiv cu cei pe care îi are cu Alina. Ea rămas însă, în America”, au spus surse din apropierea bărbatului, potrivit wowbiz.ro

Alina Vidican este singură deoarece nu vrea un alt iubit în locul lui Cristi Borcea și nici un alt tată pentru copii lor.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Alina nu vrea sa audă de alt bărbat în afară de Cristi Borcea. El i-a cerut să fie cât mai discretă, să nu se afișeze cu alţii, iar ea nu numai că a acceptat, dar nici nu vrea să vadă pe un altul. În plus, spune femeia, nu dorește să le dea senzația copiilor pe care îi are cu Cristi Borcea că tatăl lor ar putea fi înlocuit de un alt bărbat. Aşa că, preferă să stea singură, să se dedice familiei sale”, a dezvăluit o prietenă a Alinei.