Meghan Markle este oficial în concediu de maternitate! Când și unde va naște Ducesa de Sussex

Meghan Markle este oficial în concediu de maternitate! Când și unde va naște Ducesa de Sussex

Meghan Markle a intrat deja în concediu de maternitate. Momentul în care bebelușul regal va veni pe lume este foarte aproape. Palatul Buckingam a confirmat de curând faptul că Ducesa de Sussex și-ar fi anulat toate evenimentele oficiale programate până în luna mai.

Asta înseamnă că Meghan va naște în doar câteva săptămâni, cel mai probabil la finele lunii aprilie, după cum ea însăși declarase la un moment dat. Surse apropiate susțin însă faptul că, din moment ce ducesa a intrat în concediu mai devreme, există posibilitatea să nască mai repede decât ar fi fost stabilit.

În ceea ce privește locul unde se va naște primul copil al fostei actrițe și al Prințului Harry, lucrurile stau puțin diferit. Dacă la început circulau zvonuri potrivit cărora Meghan va naște acasă, așa cum era pe vremuri regula în Casa Regală, iată că „micul prinț” se va naște până la urmă în spitalul St. Mary din Londra. Întreg personalul secției private a spitalului a fost anunțat să nu își ia concediu în luna aprilie, potrivit unor surse. 

 

Ne puteți urmări și pe Google News