METEO 21 martie 2019. Ce se întâmplă cu vremea?

METEO 21 martie 2019. Ce se întâmplă cu vremea?

METEO 21 MARTIE 2019. Vremea se va încadra în valori termice specifice acestei perioade. Cerul va fi variabil, existând șanse de precipitații destul de slabe.

METEO 21 MARTIE 2019. Vremea se va încadra în valori termice normale pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate în regiunile sudice și în zonele montane aferente, iar izolat și trecător vor fi precipitații slabe, ploi în zonele joase de relief și mixte la munte.

Seara și noaptea, cerul va fi variabil cu precădere în nord, nord-est și parțial în centru, unde condițiile de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 9 și 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 și 7 grade. 

Izolat vor fi condiții de ceață, iar în regiunile intracarpatice și în zonele deluroase din sudul teritoriului a fi chiar brumă.

Ne puteți urmări și pe Google News

În București, vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va mai prezenta înnorări în prima parte a zilei când, trecător, va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 1-3 grade.