TULBURĂTOR. Michael JACKSON a fost CASTRAT CHIMIC de tatăl său! Mărturiile șocante ale medicului CONRAD MURRAY

TULBURĂTOR. Michael JACKSON a fost CASTRAT CHIMIC de tatăl său! Mărturiile șocante ale medicului CONRAD MURRAY

Mărturii halucinante. "Îl cunoşteam şi mă ocupam îndeaproape de Michael Jackson. Mi-a povestit despre multele suferinţe provocate de tatăl său şi pe care le-a calificat drept abominabile, care au depăşit imaginaţia şi cuvintele", a spus medicul Conrad Murray

Relaţiile dintre Joe Jackson - decedat la vârsta de 89 de ani, la sfârşitul lunii iunie - şi copiii săi au fost foarte complicate, iar medicul acuzat de moartea lui Michael, Conrad Murray, spune într-o înregistrare publicată de site-ul The Blast că acesta a fost "unul dintre cei mai groaznici părinţi din istorie", scriu cei de la mediafax.ro

Joe Jackson avea o temere, aceea că timbrul vocii lui Michael se va modifica în timpul pubertăţii.

Pentru ca vocea lui Michael să nu se modifice, Joe ar fi cerut ca acesta să fie pur şi simplu "castrat chimic", a spus medicul Conrad Murray.

Ne puteți urmări și pe Google News

Medicul personal al cântăreţului a fost găsit vinovat de omucidere involuntară şi a fost condamnat la patru ani de închisoare. El a fost eliberat în octombrie 2013, după ce a petrecut aproape doi ani în penitenciar.

Un al doilea medic susține teoria

Aceasta nu este prima dată când este vehiculată ideea că Michael Jackson a fost castrat chimic pe când era copil. Într-o carte a chirurgului francez Alain Branchereau, lansată în 2011, acesta scria că starul ar fi fost castrat chimic la vârsta de 12 ani, cu ajutorul unui tratament hormonal, Cyproterone. Medicamentul blochează maturizarea laringelui, creşterea părului pe corp şi afectează scheletul, în sensul că organismul rămâne fragil, însă pieptul se lărgeşte.