Operatiunea Cocaina pe litoral continuă. Droguri găsite de polițiști pe plajele din stațiuni

Operatiunea Cocaina pe litoral continuă. Droguri găsite de polițiști pe plajele din stațiuni

Pe litoralul Mării Negre, se desfășoară, în continuare, operațiunea de căutare a pachetelor susceptibile a conține droguri, anunță Poliția. De sâmbătă seară până duminică dimineață au fost găsite alte șase pachete de cocaină numărul lor ajungând la 137.

Activitățile de căutare au loc în cadrul unui dosar de trafic de droguri și sunt derulate de polițiști, polițiști de frontieră și jandarmi, sub coordonarea DIICOT, informează IPJ Constanța. În perioada 5-6 aprilie a.c., pe litoralul din județul Constanța s-a depistat și ridicat cantitatea de 131 de kilograme de droguri. De sămbătă seara până astăzi dimineață au mai fost găsite alte șase pachete de cocaină pe plajele din Olimp, 23 August, Costinești, Eforie, Agigea și  zona Pescarie, Constanța. 

ATENȚIE! Conținut periculos!

 

Ne puteți urmări și pe Google News

Drogurile sunt în pachete sigilate sau ascunse în veste de salvare. 

Poliția reamintește cetățenilor din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunțe cel mai apropiat polițist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete. 

Acestea pot conține droguri cu o concentrație foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viața!

Este vorba de dosarul în care doi cetățeni sarbi au fost arestați preventiv după ce politia și DIICOT au descoperit intr-o ambaractiune rasturant la sfa Gheorghe în Delta Dunarii, 1040 de kilograme de cocaină.