Reproșul transmis de Contra, după victoria cu Lituania: „Ca de obicei, nu ştim să facem asta!”

Reproșul transmis de Contra, după victoria cu Lituania: „Ca de obicei, nu ştim să facem asta!”

România a tremurat, aseară, la Vilnius, reușind să câștige jocul din Liga Națiunilor cu Lituania abia în minutul 90+3, scor 2-1.

Selecționaerul României a avut un singur reproș la adresa elevilor săi pentru jocul de aseară și a făcut referiri la meciul cu Serbia, programat duminică, de la ora 16:00, pe „Arena Națională”. „Sunt fericit pentru băieţi, pentru că ştiam că va fi greu. E o echipă obişnuită cu acest teren, sunt agasanţi, de multe ori sunt agresivi. Dar, până la urmă, pentru cele trei puncte am venit, chiar dacă am suferit până la finalul meciului. Asta arată caracterul băieţilor, că au câştigat pe final.

Forţele s-au egelat pe un asemenea teren. Ne-au aşteptat în 5-2-3, un sistem foarte straniu. A doua repriză cred că am început foarte bine. Şi, ca de obicei, nu ştim să gestionăm ultimele minute de joc. Acum, trebuie să ne recuperăm cât mai bine, pentru că în 48 de ore ne aşteaptă un meci greu, cu Serbia.

La ora jocului cu Serbia trebuie să fiu inspirat şi să aleg cât mai bine. Nu suntem obligaţi să câştigăm cu Serbia. S-au vândut multe bilete, iar după acest rezultat sperăm ca stadionul să se umple şi să obţinem un rezultat care să ne pună lamâna noastră în ultimele două partide ale grupei”, a delcarat Cosmin Contra, pentru ProX.

Ne puteți urmări și pe Google News