SCANDAL MONSTRU ÎN PARLAMENT! Tăriceanu, către deputatul Florin Roman: „Aveți o predispoziție pentru anumite lichide”

SCANDAL MONSTRU ÎN PARLAMENT! Tăriceanu, către deputatul Florin Roman: „Aveți o predispoziție pentru anumite lichide”

Scandal de proporții în Parlament, între Călin POpescu Tăriceanu și Florin Roman, deputatul care a anunțat că își va monta un cort în fața biroului lui Liviu Dragnea

Florin Roman a insinuat că, deși era cu mâna sus, președintele Senatului s-a făcut că nu-l observă: „Eram cu mâna sus înainte de a trece spre următorul pas, dar se pare că vedeți mai greu în partea dreaptă a sălii, ceea ce este regretabil. Ar trebui să îi tratați pe toți colegii parlamentari în mod egal”.

La remarca deputatului, Călinn Popescu Tăriceanu a avut o replică acidă: „Sunt ajutat de doi secretari. Dacă secretarii nu v-au observat, îmi cer eu scuze în numele lor. Nu mai faceți comentarii inutile, ca să vă aflați vorbind. Vă găsiți aici din greșeală. Cred că confundați cupola Parlamentului cu alte locruri în care vă petreceați timpul, că așa am aflat, că aveați o mare predispoziție pentru anumite lichide. Când veniți aici, aveți grijă să beți numai apă. Eu vă avertizez că data viitoare vă tai microfonul dacă folosiți același limbaj”, a spus Tăriceanu.

 

Ne puteți urmări și pe Google News