Un bărbat a fost accidentat mortal și abandonat pe marginea DN7

Un bărbat a fost accidentat mortal și abandonat pe marginea DN7

Un bărbat a fost accidentat mortal, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, iar corpul victimei a fost abandonat pe marginea DN7, la intrare în Deva dinspre Arad. Poliţia face cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care bărbatul de 62 de ani, din judeţul Mureş, a fost omorât și, de asemenea, pentru identificarea autorului. Din primele observații, bărbatul ar fi fost accidentat de o mașină.

”În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările urmând să stabilească circumstanţele producerii evenimentului şi identitatea prezumtivului autor”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu, conform Agerpres.

Trupul bărbatului a fost observat de şoferul unui TIR, care a anunţat imediat poliţia. La fața locului, duminică dimineață, au ajuns oameni ai legii, criminaliști și un echipaj cu medic al Ambulanţei Deva. ”Echipajul cu medic sosit la faţa locului a constatat decesul victimei. Aceasta prezenta multiple traumatisme, dintre care unele incompatibile cu viaţa”, a informat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu, conform aceleiași surse.

Asupra cadavrului au fost găsite acte de identitate, stabilindu-se astfel că e vorba d eun bărbat de 62 de ani din județul Mureș. Trupul a fost ridicat de reprezentanţii Serviciului Judeţean de Medicină Legală Hunedoara în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Ne puteți urmări și pe Google News