FOTBAL  »  AMICALE  »  BORUSSIA DORTMUND - LIVERPOOL 3-2

BORUSSIA DORTMUND - LIVERPOOL 3-2 // VIDEO+FOTO Campioana Europei, învinsă într-un amical cu 5 goluri în SUA » Jurgen Klopp: „Nu am învățat nimic din acest meci”

FOTO: Reuters +5   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iulie 2019 17:23

Borussia Dortmund și Liverpool s-au înfruntat într-un meci amical în SUA. Nemții s-au impus cu 3-2.

Primul amical tare al verii s-a jucat la South Bend, Indiana, pe stadionul Notre Dame, acolo unde își desfășoară partidele echipa universității locale.

Lucien Favre a început partida cu o formulă mai aproape de adevăr decât a adversarilor. Din primul „11” al vicecampioanei Germaniei nu au lipsit Hummels, Sancho, Weigl, Gotze și Alacer. În schimb, Jurgen Klopp a trimis în teren o echipă cu multe nume mai puțin cunoscute. Astfel, atacantul galez Harry Wilson, vârful britanic Ryan Kent și francezul de 18 ani Yasser Larouci au găsit locuri de titulari.

Golurile primei reprize au fost marcate de Paco Alcacer, în minutul 3, respectiv Harry Wilson pentru Liverpool, în minutul 35.

Ambii tehnicieni au schimbat masiv după pauză. Favre a făcut cele 9 mutări chiar la vestiare, în timp ce Klopp a ales minutul 60. Delaney și Bruun Larsen, intrați în partea secundă, au marcat în minutele 53 și 58. Tabela a închis-o puștiul de 19 ani Rhian Brewster, dintr-o lovitură de la 11 metri, în minutul 75.

Klopp: „Nu am învățat nimic din acest meci”

„Am putut observa că Dortmund e cu un pas înaintea noastră în pregătire. Am observat însă o mulțime de lucruri bune și în cazul nostru. Am luat golurile pe o lipsă de organizare. Să fiu sincer, nu am învățat nimic din acest amical. A fost o seară dificilă pentru ambele formații, temperatura a fost foarte ridicată”, a declarat Klopp după meci.

Citește și:

Jurgen Klopp, enervat de sezonul lung al lui Mané: „Ați mai auzit de anul cu 13 luni?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1237984729714885
Tibberius Cee  •  20 Iulie 2019, 19:51

Titlul corect este copii lui Liverpool au fost invinsi de BVB. Incetati sa inventati titluri bombastice.

100002473541087
Danut Ognean  •  20 Iulie 2019, 17:57

12345

Vezi toate comentariile (2)
Comentează