FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE Ce salariu i-au pregătit turcii lui Alibec » Șumudică, noi detalii despre oferta făcută de Gaziantep

Denis Alibec vrea să plece de la Astra
Denis Alibec vrea să plece de la Astra

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2020 18:00 / Actualizat joi, 20 august 2020 20:36

Atacantul Denis Alibec (29 de ani) este tot mai aproape să plece de la Astra pentru a evolua din nou sub comanda lui Marius Șumudică, la Gaziantep.

UPDATE 20:15 » Marius Șumudică, detalii despre oferta pentru Alibec

Marius Șumudică a vorbit despre Denis Alibec și a spus că Astra și Gaziantep nu au ajuns un acord, dar că turcii insistă pentru atacantul român. Tehnicianul a oferit detalii despre ce sumă oferă Gaziantep Astrei și ce sumă ar putea câștiga Alibec.

Oferta este de 600.000 de euro și 30% dintr-un viitor transfer, dacă pleacă în următorii trei ani. Cătălin Liță negociază și el a vorbit de salariu cu Alibec. Ar fi de aproximativ 500.000 de euro, plus bonusuri.  Nu am primit niciun răspuns. Eu cred mult în Denis și pentru el am refuzat jucători de clasă, care cereau 7-900.000 de euro.

Am fi dat 800.000 de euro, dar el mai are un an de contract. Peste patru luni poate semna cu orice echipă, îl luăm liber. Nu pot să le cer șefilor să facă un efort.  Astra primește și 30% dintr-un viitor transfer. Alibec se poate vinde pe 3-4 milioane de euro și Astra mai ia câteva sute de mii de euro.  Am zis că renunț la salariul meu dacă nu dă 12 goluri sau 12 pase de gol.

Aici sunt bonusruri multe, la victorie, la gol și la pasă de gol. Alibec ar putea ajunge la 6-700.000 de euro pe an.  Dar nu le fac eu celor de la Astra strategia.”, a declarat Șumudică la  emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Știrea inițială:

Presa din Turcia scrie că Astra și Gaziantep au ajuns la un acord pentru transferul lui Denis Alibec, jucător dorit cu insistență de antrenorul român. Șumudică a spus recent că și-l dorește, iar Fanatik.tr susține că atacantul va ajunge la formația sa.

Șumudică garantează cu postul pentru Alibec

Șumudică face tot posibilul pentru a-l aduce pe Alibec la Gaziantep. Turcii susțin că tehnicianul a garantat cu postul său pentru a-i convinge pe bașkani: „Vreau să avem doi jucători pentru fiecare post. Pe Denis Alibec mi-ar plăcea să-l văd aici. Îmi voi da demisia dacă Alibec nu înscrie 12 goluri în campionat”.

Cei doi au colaborat între 2015 și 2017 la Astra, reușind să câștige împreună un titlu și Supercupa României, ambele în 2016.

Alibec, clauză de 1,2 milioane de euro

Alibec mai avea un an de contract cu Astra și avea o clauză de reziliere de 1,2 milioane de euro. Șumudică declara că Gaziantep e gata să plătească 800.000 de euro și un procent dintr-un viitor transfer. În sezonul trecut, Alibec a fost unul dintre cei mai buni din Liga 1, marcând 14 goluri și oferind 11 asisst-uri în 26 de partide.

Îmi doresc să plec. Am vorbit cu domnul Niculae, așteptăm să fie mulțumit și el, să fiu și eu. Abia a început perioada de transferuri, poate vor mai veni oferte. Eu îmi doresc să merg și să lucrez din nou cu domnul Șumudică, dar dacă nu e mulțumit domnul Niculae... Nu prea știu sumele de transfer, eu am vorbit despre salariul meu. Ce știu este că oferta de la Gaziantep este aproape de suma pe care a dat-o el pe mine
-Denis Alibec, pe 16 august

1.900.000 de euroeste cota lui Denis Alibec, potrvit transfermarkt

VIDEO. Marius Șumudică intermediază afaceri cu fistic la Gaziantep: "M-a sunat un prieten să-i fac legătura"

Citește mai multe știri din Liga 1: 

FCSB ar trebui să aibă o misiune ușoară contra Astrei! Giurgiuvenii nu au o jumătate din echipă: „Mă simt Tom Cruise"

FCSB n-a mai bătut-o pe Astra de la un blat! Prietenia care a dus inclusiv la un împrumut extrem de dubios

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
gicab
gicab  •  20 August 2020, 22:55

In orice poza trebuie sa apăra și un FC Fcsbist

zorrozabal
zorrozabal  •  20 August 2020, 20:40

Ioan Niculae e om de afaceri versat!Pai el a dat cica 1300 o0o de euro pe Alibec-ca sa-l dea cu 600 de mii?!Pai el si-a scos banii pe Alibec prinzand locul 3 in campionat!Dar acum are in fata o grea problema:Turcii au facut o oferta otravita-cu salariu de 500 de mii pentru jucator!Adica dublu cat la Astra!Iar Alibec-care a tras de unul singur echipa pana pe locul 3-va fi total scos din priza, daca nu va pleca,constatand ca efortul lui a fost in zadar!

bazinga
bazinga  •  20 August 2020, 19:48

Poate sa isi dea demisia de pe acum !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează