FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj a schimbat 4 antrenori în acest sezon, dar Ioan Andone are o matematică simplă: „Dacă ia campionatul, toate meritele îi revin lui Dan Petrescu”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 mai 2019 09:14

CFR Cluj a schimbat patru antrenori în actualul sezon, dar este la un pas de a-și trece în cont un nou titlu de campioană.

Ioan Andone (59 de ani) este de părere că dintre Edi Iordănescu, Alin Minteuan, Antonio Conceicao și Dan Petrescu ultimul va avea cele mai mari merite în cazul în care CFR triumfă și în acest sezon al Ligii 1. 

Toate meritele şi toate laudele le ia antrenorul care e pe bancă la ultimul meci, cu care ai câştigat. Cu toate că toţi au avut meritele lor... Minteuan, cinci victorii consecutive. Într-o perioadă foarte dificilă, Conceicao a preluat de la Edi Iordănescu.

Au fost momente cheie în care, indiferent că are jucători cu experienţă, echipa putea cădea. Fiecare antrenor şi-a adăugat o părticică. Dar, până la urmă, Dan Petrescu e ultimul care e pe bancă. S-a întors din China, a lăsat bani acolo şi a venit pentru CFR.

 Sunt convins că cei de la CFR se gândesc la viitor, se gândesc la cupele europene. Se gândesc, dacă se poate, la Champions League, dacă nu, Europa League. Au un proiect, sunt convins”, a declarat Ioan Andone la TV Telekom Sport.

Edi Iordănescu a stat pe banca clujenilor doar 3 meciuri, apoi Antonio Conceicao a bifat 28 de meciuri ca „principal”. Demis, după portughez a venit Minteuan, cu un procentaj perfect, 5 meciuri, toate cu victorii. 

CFR Cluj este lider în Liga 1, cu 44 de puncte. Luni, echipa clujeană se va duela cu Astra Giurgiu, de la ora 21:00. 

„E obligatoriu să nu pierdem la Astra. Apoi vom avea trofeul pe masă cu Craiova, acasă. Astra poate câștiga cu oricine, oricând. Ne odihnim o zi, apoi pregătim meciul” Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Citește și:

CFR CLUJ - VIITORUL 3-1 // Ce s-a întâmplat la pauză? Ianis Zicu a oferit două explicații

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
100002473541087
Danut Ognean  •  01 Mai 2019, 17:24

fortza cfr noua campioana a romaniei

haideusicfr
haideusicfr  •  01 Mai 2019, 12:32

Asa este , Minteuan a schimbat capitanul de echipa. Nu spun ca Deac nu este om de baza ,dar Camora pana la urma s-a dovedit eroul meciului atat de important.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close