FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // Dan Petrescu, remarcă rasistă despre Lacina Traore: „Stătea în copac înainte să vină la CFR Cluj! Cariera lui era terminată”

Articol de GSP - Publicat joi, 13 februarie 2020 14:59

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a susținut o conferință de presă înaintea meciului cu Viitorul, de vineri, ora 20:00. 

  • CFR Cluj - Viitorul se joacă vineri de la 20:00. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, Look Plus și TV Digi Sport

Tehnicianul a făcut o declarație rasistă despre atacantul ivorian Lacina Traore (29 de ani).

„Știați că Traore a venit din copac la CFR Cluj? În copac stătea. Nu juca fotbal de 5 ani. A venit Dan Petrescu, l-a luat și a dat gol cu Craiova. A câștigat meciul cu Rennes singur. 

Dacă nici asta nu e «recondiționare», care mai e? Cariera lui era terminată! Mai știați ceva de Traore până a venit la CFR? Nu mai juca nicăieri! Nu făcea nimic. A venit la mine, a jucat fotbal și va juca în continuare. M-a sunat Lacina ieri și mi-a zis «Ce s-a întâmplat, Mister? N-ați văzut ce scrie în ziar?» Eu nu am văzut pentru că eu nu citesc ziarele.Eram cu secundul Aldea și am văzut că scria că am făcut nu știu ce (n.r. că s-a certat cu Lacina Traore - detalii AICI). 

Eu sunt foarte dur la antrenamente, dar sunt dur cu toții. Lacina e unul din jucătorii la care țin foarte mult. Avem o relație foarte bună. Lacina e ca toți ceilalți, e un jucător pe care mă bazez! Cu Sevilla, dacă e sănătos, va juca 100%”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

MATCH PREVIEW CFR CLUJ - VIITORUL

Citește și:

Îl aduce Dan Petrescu pe Gică Hagi în play-off? Viitorul, aliatul campioanei: a încurcat-o mereu pe FCSB și a pierdut cu CFR

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
daniaania
daniaania  •  13 Februarie 2020, 19:54

Ce nu ați înțeles din ce a spus???? Ca era au din fotbal, adică în copac se referea la o figura de stil adică era în aer.Vă place sa scoateți circ și scandal.Ca bine zice DP, nu își pune mintea cu voi ziariștii!!!!!

alenb
alenb  •  13 Februarie 2020, 19:45

Nu e nici un derapaj, un jucator fara contract este practic in pom (adica in copac). Doar nu crede cineva ca Traore a fost asimilat cu un catarator in copaci, sa zicem un leopard, sau o maimuta, cine ar putea crede ca Traore seamana cu o maimuta?

yangtzhe
yangtzhe  •  13 Februarie 2020, 19:37

NU a fost nici un derapaj și nici o declarație incredibilă. A spus că era ,,în copac" în sensul că era în pom (și pomu-n aer) adică pe nicăieri... https://m.youtube.com/watch?v=1BMTINgma7I

Vezi toate comentariile (27)
Comentează