FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN 2-0

CFR CLUJ - GAZ METAN 2-0. Dan Petrescu și-a MASACRAT un jucător: „Dumnezeu l-a pedepsit”

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 23:12 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 11:21

CFR CLUJ - GAZ METAN 2-0. Dan Petrescu, antrenorul campioanei en-titre, l-a luat în colimator pe Kevin Boli (29 de ani), fundașul care a fost eliminat direct în minutul 80 al partidei cu Gaz Metan Mediaș

„De când sunt eu antrenor, n-am văzut această presiune. Am fost crispați, s-a văzut acest lucru. Am fost mai inventivi în repriza secundă și am avut probleme doar după cartonașul roșu stupid văzut de Boli în minutul 80. 

Boli a avut unele probleme personale, e învățat foarte rău de cei de lângă el. Mulți jucători de la CFR Cluj sunt învățați rău de cei din jurul lor. El dispăruse din echipă, a apărut și priviți ce a făcut. L-am luat cu mine în China, i-am dat milioane de euro și priviți ce face! 

Unii jucători uită unele lucruri, iar Dumnezeu îi pedepsește. Dumnezeu l-a pedepsit pe Boli și era să ne pedepsească și pe noi”, a spus Petrescu la finalul partidei, într-o veritabilă criză de nervi, pe Look Sport.

CFR CLUJ - GAZ METAN 2-0. Dan Petrescu și-a MASACRAT un jucător: „Dumnezeu l-a pedepsit”

Kevin Boli nu mai evoluase pentru CFR Cluj de dinainte de întreruperea campionatului. Atunci, bifase 90 de minute în remiza cu Gaz Metan Mediaș, scor 0-0. Francezul s-a aflat în discuții cu conducerea echipei pentru prelungirea contractului, iar cele două părți au ajuns la o înțelegere pe 2 ani.

19 meciuria strâns Kevin Boli în acest sezon, reușind să înscrie un gol

Clasament play-off Liga 1: 

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Dan Petrescu, discurs absolut INCENDIAR: „Toată țara vede cine trebuie să ia campionatul! Nu ne vor campioni, s-au plictisit de CFR CluJ!”

CFR Cluj - Gaz Metan 2-0. „Dan Petrescu trebuia eliminat!” » Verdictul lui Cristi Balaj după o nouă criză de nervi a „Bursucului”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  14 Iulie 2020, 12:09

"EXCLUSIV" și "BREAKING NEWS" sunt pistol cu apă deja. Au ajuns cuvinte fade, le-ați devalizat, v-ați *** pe ele. Acum ați trecut la alt stadiu. Ați început să "MASACRAȚI".... Halal "ziariști"...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  14 Iulie 2020, 10:58
Postat de ray51 pe 14 Iulie 2020, 09:06

Dane, cred ca odata cu trecerea timpului devii atat de irascibil incat e greu sa iti mai faci prieteni. Ba chiar sa ti-i pastrezi pe cei pe care-i ai.

Care-i baiu? Te-a dat afară de la masă? Sau de unde ști tu ce și câți prieteni are Petrescu? Și de ce i te adresezi direct în comenturi la un articol ***. Ești pueril rău.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  14 Iulie 2020, 09:06

Dane, cred ca odata cu trecerea timpului devii atat de irascibil incat e greu sa iti mai faci prieteni. Ba chiar sa ti-i pastrezi pe cei pe care-i ai.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează