FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // VIDEO Alex Chipciu, primele declarații după transferul la CFR Cluj: „E echipa perfectă! Am renunțat la salariu ca să joc pentru Dan Petrescu”

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 ianuarie 2020 13:37

Alexandru Chipciu (30 de ani) a fost prezentat la CFR Cluj și deja s-a alăturat echipei lui Dan Petrescu în cantonamentul din Spania. 

Chipciu, venit gratis de la Anderlecht, a oferit primele declarații pentru site-ul oficial al clujenilor. 

„Mă simt destul de motivat. Am fost și emoționat când am interacționat cu jucătorii, cu echipa și staff-ul. Sunt pregătit pentru meciurile pe care le avem. Analizând ofertele, am văzut că CFR Cluj a atins toate punctele care mă interesau. Clujul mi se pare echipa la care m-aș putea integra foarte bine. Am avut oferte din Turcia, mai bune din punct de vedere financiar, dar am decis că CFR e echipa perfectă. 

Am renunțat la salariul pe care îl mai aveam de luat. Am vrut să joc și să simt din nou bucuria fotbalului. Toată lumea știe că Dan Petrescu e un antrenor foarte bun. Îmi place foarte mult stilul lui”, a declarat Alex Chipciu.  

VIDEO » Alex Chipciu, primele declarații după transferul la CFR Cluj

Sursa foto & video: Facebook CFR Cluj

Mijlocașul lateral a semnat un contract pe doi ani și jumătate. Salariul lunar fix e de 20.000 de euro. Acestor sume li se mai adaugă prime pentru puncte câștigate, pentru cucerirea titlului de campion, pentru calificarea în grupe europene. 

Citește și:

Gigi Becali anunță falimentul CFR-ului: „Neluțu Varga are de luat 20 de milioane de euro! La anul se curăță”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  18 Ianuarie 2020, 18:05

*** *** *** ***. nu iti e rusine jafule? sa-ti fie *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

qwerty007
qwerty007  •  18 Ianuarie 2020, 14:59

Bine ai venit la 'frana' !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează