FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cornel Dinu, un nou derapaj în direct la TV: „Gigi Becali are nevoie de cămaşă de forţă”

Articol de GSP - Publicat marti, 27 august 2019 09:14

Cornel Dinu (71 de ani) i-a transmis din nou un mesaj dur patronului Gigi Becali, în legătură cu situația critică de la FCSB.

„E unic în istoria fotbalului mondial ce se întâmplă la FCSB. Este dramatic, este dureros. Este un delir care nu mai are nevoie de reţetă, are nevoie de cămaşă de forţă. Nu este ceva normal, este o suferinţă, care duce la deformări de comportament.

Era o onoare să o antrenezi pe FCSB, nici ştaif de antrenor nu mai vrea să antreneze acolo. Lasă jucăria, te-ai distrat destul, e vorba şi de onoarea lui”, a „tunat” Cornel Dinu, la TV Telekom Sport.   

FCSB a coborât pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1, după ce Dinamo a învins-o pe Hermannstadt, scor 3-0, în ultimul meci al etapei a șaptea. 

Vezi AICI clasamentul Ligii 1

Pentru roș-albaștri urmează returul cu Guimaraes, din cadrul play-off-ului Europa League. Partida se va juca joi, de la ora 22:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro. 

VEZI ȘI:

Ce debandadă e la FCSB! Bogdan Vintilă, UMILIT de jucători: episod halucinant la primul antrenament al noului antrenor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (33)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  27 August 2019, 20:29

Nea ziaristule, derapajul este al lui Cornel Dinu sau al filfizonului pe care il tratati ca pe Mesia?

233786397008461
Florea Paun  •  27 August 2019, 18:38

Slava Lui Gigi preasfintul si preainteleptul. Slava lui Becali care a scuipat pe multi dintre voi ziaristii . Slava ursului, razboinicului , nemaivazutului si nemaiauzitului om al Domnului, impreuna cu marele mucenic Tudor si sfantul Vintila care a gasit calea spre infinit, ca de fotbal nu e nevoie. Multumim domnului ca ne-a dat un pardos ca Gigi, unic si singur stapinitor de la munte pina la marea cea mare , domn din rasa imparatilor de Bozant, asa cum daduse el 100000 de eur la citiva istorici sa il scoata de prin arhive. Multumim pentru existenta acestui om care ne arata calea cea dreapta spre prapastie. Acum, sa vedem daca iluminatului moderator ii plac osanalele aduse MARELUI CONDUCATOR sa imi publice comentariul in care spuneam ca Dinu are mare dreptate. Si de data asta nu a incercat sa o faca pe Fanus NEagu.

233786397008461
Florea Paun  •  27 August 2019, 17:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează