FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. EXCLUSIV Coronavirus la FCSB? Gigi Becali, reacție șocantă: „Am luat Cupa, să facă și ei! Nu mă mai interesează”

Gigi Becali nu e speriat de cazul de COVID de la echipa sa +22   FOTO
Gigi Becali nu e speriat de cazul de COVID de la echipa sa

Articol de - Publicat joi, 23 iulie 2020 17:13 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 18:13

Gigi Becali, patronul FCSB, a comentat informația lansată de DigiSport despre un posibil caz de coronavirus apărut la echipa de juniori a clubului său.

Finanțatorul roș-albaștrilor a spus că nu știe despre existența unui test pozitiv la unul dintre juniorii FCSB-ului și că nu se teme dacă fotbaliștii de la prima echipă se vor infecta. Clubul a anunțat prin intermediul unui comunicat că în acest moment nu există cazuri de Covid-19 la FCSB.

Caz de coronavirus la FCSB? Reacția oficială a clubului

„Nu știu nimic despre asta! Dacă nu știu eu înseamnă că nu există! Noi nu facem teste la juniori, doar la echipa mare. Poate s-a testat cineva, dar nu a venit la echipă. O fi ceva, o poveste. Nu mă tem că a intrat în contact cu seniorii! Nu mă interesează de coronavirus! Noi am luat Cupa și jucăm în cupele europene. Acum pot să facă și cei de la echipa mare coronavirus, pierdem toate meciurile cu 3-0 și aia e. 

Jucătorii au făcut azi alte teste pentru că așa e protocolul. Cred că diseară vor veni rezultatele. M-aș bucura să nu fie niciun rezultat pozitiv pentru ca să arătăm că am respectat ce trebuia respectat. Oricum, coronavirusul nu e așa de speriat cum zice lumea... Uite, la Dinamo au toți jucătorii. Dar într-o săptămână o să fie bine și o să joace din nou fotbal”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.RO.

FOTO. FCSB a câștigat Cupa României

+18 FOTO

VIDEO  Gigi Becali a explicat de ce nu poartă mască: „Sunt câine să-mi pun botniță? Mie doctorii asta mi-au spus”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Cristi Borcea face dezvăluiri despre averea lui Gigi Becali: „Avea 70 de milioane în minus! Trebuie să înţelegeţi treaba asta”

Dorin Goian îl contrazice pe Gigi Becali: „Nu e un fotbalist care să mă impresioneze”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (152)
catalynn
catalynn  •  23 Iulie 2020, 22:04
Postat de roja__azul pe 23 Iulie 2020, 21:11

:))) Asta ai inteles tu? Nu, nu stiu cine e lupul68!

Pai cum ai înțeles și tu ca io-s timm :-)))) Însă e buna și arhiva la ceva, am găsit articolul :-)))) Da la 21 i-am urat lui timm “la mulți ani” și practic am ieșit, am mai intrat odată peste 45 de minute pt un alt “la mulți ani” pt Magheru și apoi am închis prăvălia :-))) Dar știi cine peste cine am dat la articol!? Peste prostul de *** care posta la 1:40AM !!!! dar îmi reproșează și astăzi ca io îmi petrec Revelionul pe net! Așa ceva!? :-)))) https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/acum-s-a-aflat-motivul-cinic-pentru-care-csa-si-talpan-vor-sa-distruga-definitiv-echipa-lui-becali-498134-comentarii-pagina1.html

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

roja__azul
roja__azul  •  23 Iulie 2020, 21:11
Postat de catalynn pe 23 Iulie 2020, 21:05

Deci tu mai intri și de pe contul Lupului!? :-)))))

:))) Asta ai inteles tu? Nu, nu stiu cine e lupul68!

roja__azul
roja__azul  •  23 Iulie 2020, 21:09
Postat de catalynn pe 23 Iulie 2020, 21:03

Așa, îți aduci aminte ce ora era!? Dacă da, mai scade 6 ore, atunci, ca și asta iarna și acum un an am făcut Revelionul intre palmieri. :-)))) Asta e, muncești, îți permiți! Ca Coman și Tanase care asta iarna erau la un resort din apropiere :-)))) Da’ vezi, asta rămâne intre noi, ca iar crapă randoom de oftica, pt o vacanța ca a mea el muncește și răbda câteva luni :-))) Dar evident ca plaje cu corali nu a văzut decât la TV, sunt absolut sigur ca și dacă i-ar avea economisiti nu și-ar permite .... “luxul” :-))))))

Da ma, stiu, era 9 si ceva si a venit "raspunsul" dupa trei sferturi de ora!:) Eu eram intr-un loc cu multa zapada atunci! Nu am intervenit absolut deloc( nici nu aveam timp si chef de asa ceva), dar am aruncat un ochi pe comentarii si m-am stricat de ras!:))

Vezi toate comentariile (152)
Comentează