FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj transferă pe bandă rulantă! Dan Petrescu anunță în total 9 achiziții: „Mai sunt niște lucruri de pus la punct”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iunie 2019 16:04

Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, a revenit azi în România pentru a se pregăti de reunirea echipei, programată luni. 

Pe aeroportul Otopeni, Dan Petrescu a vorbit despre transferuri, după ce azi ardelenii au rezolvat și aducerea stoperului de 26 de ani Andrei Burcă, de la FC Botoșani. 

„Sunt destul de mulțumit de achiziții. Au venit patru jucători. Vor fi la antrenament luni. O să-i vedeți atunci.

Vor mai veni încă trei jucători, în cantonament.  Și cu ei ne-am înțeles, dar mai sunt niște lucruri de pus la punct. După aceea va trebui să transferăm și doi jucători U21. Încă nu i-am găsit”, a declarat Dan Petrescu la TV Digi Sport.

Din informațiile de până acum, CFR Cluj i-a adus pe Andrei Burcă (26 de ani, fundaș central de la FC Botoșani), Mario Rondon (33 de ani, atacant) și Luis Aurelio ( 30 de ani mijlocaș central), ambii la final de contract cu Gaz Metan. 

Citește și:

CFR Cluj, a treia achiziție a verii: „E cel mai prost transfer pe care l-am făcut! Mi-e rușine să spun suma”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
dinamo100
dinamo100  •  09 Iunie 2019, 07:53

Cu alte cuvinte eu as zice ca CFR nu a facut niciun transfer notabil. Despre ce "banda rulanta" vorbeste asta?!

bombon
bombon  •  08 Iunie 2019, 21:16

Slăbuț, nu se compară cu echipa lui Bogdan Andone. Fără niciun transfer, Bogdan Andone va face o echipă bici (din jeleu turcesc), pe care o va antrena ca la carte (Biblia) și va face cele mai bune schimbări în timpul meciurilor (direct de pe aplicația de pe telefon).

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  08 Iunie 2019, 20:28

Curat banda rulanta!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close