FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - HERMANNSTADT 1-0

CFR CLUJ - HERMANNSTADT 1-0. „Aroganța” lui Dan Petrescu: „Mă așteptam să avem 9 puncte fără gol primit”

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 septembrie 2020 23:50 / Actualizat luni, 14 septembrie 2020 11:54

CFR Cluj a învins-o pe Hermannstadtr, 1-0, grație golului marcat de Vinicius, și a acumulat 7 puncte în primele trei etape din Liga 1. 

La finalul partidei, Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a analizat prestația echipei sale și a spus că s-ar fi așteptat să aibă maximum de puncte după aceste trei etape și să nu primească niciun gol. 

„Victoria era cea mai importantă, nu jocul! Nu aveam nicio victorie acasă, aveam doar în deplasare. Am avut și probleme cu accidentările lui Deac și ale altora. Mă mir că Mario Camora a jucat 90 de minute, pentru că s-a antrenat foarte puțin. E o victorie importantă pentru toată lumea.

Toate echipele joacă la fel cu noi. Se pun pe două linii și nu riscă nimic. Nu îmi aduc aminte de nicio fază a celor de la Hermannstadt. Doar cea din minutul 90+4. Dacă egala, era nemeritat!

Mi-aș fi dorit să am trei victorii până acum. Când am văzut calendarul, mă așteptam să am trei victorii și să nu iau gol. M-am supărat că am luat un gol. Dar e bine și 7 puncte”, a declarat Dan Petrescu la Look Plus.

Vinicius e un jucător foarte important pentru noi și va fi greu de înlocuit. Cred că se va lăsa când va termina contractul cu noi. Dacă va mai juca, eu vreau să continue. Nu găsești un fundaș care să marcheze așa ușor
-Dan Petrescu

VIDEO Mario Camora a depus jurământul și a devenit oficial cetățean român

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Vinicius aduce cele 3 puncte pentru trupa lui Dan Petrescu! Cum arată clasamentul ACUM

Sampdoria vrea un fotbalist de la CFR Cluj! Propunerea a fost făcută, se așteaptă răspunsul

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (12)
csaba
csaba  •  14 Septembrie 2020, 18:30
Postat de ang3ldev1l pe 14 Septembrie 2020, 04:08

Da ce, toate echipele ale au avut cate 8 salahori in teren precum Dudelungi ?:))

Te pricepi și tu la fotbal, s-a mirat pentru condiția fizică, dacă cineva nu rezistă la efort e schimbat la o echipă ca cfr la Becali nu se știe.

1621544878110915
Ionel Alecu  •  14 Septembrie 2020, 08:47

iar un campionat lejer pentru CFR , mimeul nici nu mai are forta sa mai posteze ...este vlaguit , 15 ani daca mai ramane Danut castiga la pas L1 , asa ca ar trebui reconfigurat campionatul , sa se joace doar pentru locurile 2-16 ...paaaaaa.

liviul
liviul  •  14 Septembrie 2020, 08:36

Acum Vinicius e greu de inlocuit , anul trecut in preliminariile UCL l-ai lasat in afara lotului pe El care si in sezonul trecut salva echipa din situatii dificile. Hai *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează