FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CFR CLUJ

Dan Petrescu: „FC Argeș e favorită cu noi, se va vedea pe teren”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 noiembrie 2020 15:18 / Actualizat sambata, 07 noiembrie 2020 15:45

Dan Petrescu, antrenorul lui  CFR Cluj, a declarat la conferința premergătoare partidei cu FC Argeș că echipa sa pleacă cu a doua șansă, ca pe „Olimpico” din Roma.  

  • Meciul va fi duminică, de la ora 18:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Look Plus, Digi Sport și TV Telekom Sport.

Cu o zi înaintea partidei cu FC Argeș, „Bursucul” consideră că echipa sa va avea probleme cu piteștenii: „Avem un meci în care cred eu pornim cu şansa a doua. Echipa e foarte obosită. Avem prea multe probleme de lot şi se vede asta pe teren.

FC Argeş a câştigat ultimele două meciuri acasă cu noul antrenor, e pe val, a jucat ultimul meci acum vreo 12 zile, s-a pregătit, s-a odihnit, noi am stat prin avioane, pe teren, prin spitale, pe unde suntem şi e greu să formăm o echipă, dar vom încerca să scoatem maximum din acest meci”.

„Avem şi un lot cu o vârstă înaintată”

Dan Petrescu nu crede că lipsa zilelor libere au cauzat problemele de lot, ci lipsa unei pregătiri îndelungate înaintea startului sezonului: „Toţi jucătorii au nevoie de zile libere, dar sunt jucători care pleacă la echipa naţională şi nu o să aibă pauză. nu cred că zilele libere sunt soluţia la noi. Sunt probleme fizice deoarece nu am avut timp să facem o pregătire şi meciurile au fost prea multe. Suntem singura echipă din România care a jucat aşa mult. Avem şi un lot cu o vârstă înaintată şi se simte asta”.

La finalul conferinței, „Bursucul” a declarat că nou-venitul Ben Youseff nu va juca în partida de mâine seară și nu a vrut să comenteze selecția de la lot făcută de Mirel Rădoi.

Citește mai multe știri din Liga 1:

EXCLUSIV Prima reacție oficială de la Poli Iași, după ce Craiova l-a ispitit pe Daniel Pancu: „N-ar fi bine pentru el”

VIDEO EXCLUSIV Dezvăluire inedită: „Îmi e dragă Anamaria Prodan, am fost mai apropiați în America. Dar dacă o luam de nevastă, ne omoram!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
caoradea
caoradea  •  07 Noiembrie 2020, 20:56
Postat de gilldart pe 07 Noiembrie 2020, 18:01

nu-mi aduc aminte ca Steaua din liga 1 sa fii icnasat 5-0 jucand cu tinerii in europa. deci ghinion,mai proaste decat cfr nu au fost niciodata. blatisti ordinari ce sunteti.

Eati prea tanar, nu ai cum sa amintesti de Eindhoven de exemplu. A scuze !!! Aia chiar a fost Steaua, nu fcsb. Astialalti din urma nici nu au apucat sa joace cu echipe adevarate, doa Alaskert, Slovan Libereti sau Topola...

116538290032900
Alice Popa  •  07 Noiembrie 2020, 18:14
Postat de gilldart pe 07 Noiembrie 2020, 18:01

nu-mi aduc aminte ca Steaua din liga 1 sa fii icnasat 5-0 jucand cu tinerii in europa. deci ghinion,mai proaste decat cfr nu au fost niciodata. blatisti ordinari ce sunteti.

fcsb a incasat cinci in Europa cu vedete batrane. Cu tinerii de doi lei nu a avut ocazia sa incaseze!! Ups... acum vad ca vorbesti de steaua din liga 1 din Serbia... sau Camerun?!

gilldart
gilldart  •  07 Noiembrie 2020, 18:02
Postat de dan76cj pe 07 Noiembrie 2020, 17:56

Orice echipa e favorita in fata nostra.... mai lasa-ma cu smiorcaiturile astea. Oare jucatorii cum se simt la declaratiile lui D.P? Le da incredere...

jucatorii lui cfr sunt cei mai mari *** in viata. dan petrescu ii tot injura si ii umileste,dar aia in loc sa joace mai rau,joaca mai bine. de neinteles. ***,altcumva nu inteleg cum de stau asa de mult in priza.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează