FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 0-5

DDB, prima reacție după dezastrul cu Viitorul: „Ne-a bătut una dintre cele mai slabe echipe din campionat!”

DDB a sunat trezirea după Dinamo - Viitorul 0-5. Suporterii-acționari solicită părerea fanilor dinamoviști în vederea unor soluții pentru redresarea echipei. +17   FOTO
DDB a sunat trezirea după Dinamo - Viitorul 0-5. Suporterii-acționari solicită părerea fanilor dinamoviști în vederea unor soluții pentru redresarea echipei.

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2021 09:25 / Actualizat sambata, 27 februarie 2021 09:56

DDB a sunat trezirea după Dinamo - Viitorul 0-5. Suporterii-acționari solicită părerea fanilor dinamoviști în vederea unor soluții pentru redresarea echipei.

„Avem nevoie de părerea voastră! Fără să fim răutăcioși, Viitorul este una dintre cele mai slabe echipe din Liga 1 în acest sezon. Cu toate acestea, echipa din Ovidiu face instrucție cu noi. E greu să întâlnim în playout adversari mai abordabili. 

E clar că nu suntem pe drumul cel bun. Avem probleme mari pe plan sportiv și acolo nu mai e treaba suporterilor. Am făcut tot ce a depins de noi. Jucătorii joacă cu frică, fără nicio idee de joc, fără perspectivă. Avem un singur șut pe poartă după foarte mult timp. Parcă nimeni nu e în stare să le transmită curajul de a juca. Teama și crisparea de pe bancă par a fi resimțite și în teren”, a postat PCH pe Facebook.

Jerry Gane, pe făraș la Dinamo

DDB nu a așteptat fluierul final al partidei din Ștefan cel Mare. A inițiat un sondaj intern, prin care să decidă pașii următori la echipă. Cea mai votată opțiune a fost înlocuirea lui Ionel Gane: „Avem nevoie de un antrenor curajos, care să le redea încrederea jucătorilor”. Pe lista neagră este și managerul Mario Nicolae, cel care a contribuit la ultimele achiziții. 

Cele mai severe înfrângeri din istoria lui Dinamo:

  • 9 iunie 1968, U Cluj - Dinamo 5-0
  • 31 mai 1986, Dinamo - Sportul 0-5
  • 4 aprilie 1998, Steaua - Dinamo 5-0
  • 6 decembrie 2014, Astra - Dinamo 6-1
  • 15 iulie 2019, Viitorul - Dinamo 5-0

Cadre sugestive din partida Dinamo - Viitorul 0-5

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+13 FOTO

VIDEO. Gică Popescu, declarații după Dinamo - Viitorul 0-5

Citește și alte știri despre Dinamo - Viitorul 0-5: 

Fostul președinte al lui Dinamo, verdict sumbru în direct, după rușinea cu Viitorul: „Cea mai grea perioadă din toate timpurile. Jenant, o echipă oarecare!”

Steliano Filip a tunat după 0-5 cu Viitorul: „N-ai voie să te prezinți așa! Să joci în halul ăsta, fără atitudine!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  28 Februarie 2021, 04:50
Postat de Ciprian Iliescu pe 27 Februarie 2021, 18:46

Cu toată dragostea pt ce ai vrut sa zici ,dar e greu sa dai lecții când scrii " ve-ti"

probabil stie cum se scrie corect, dar nu a vrut sa creeze confuzie! :D veti poate fi pluralul de la veata! :D "oh, veata meeea, of inima meeea! " :P of, vetile mele!

abelind
abelind  •  27 Februarie 2021, 20:13

Dacă DDB își permite doar un antrenor ca Tom și Jerry Gane , ce pretenții să ai . Gane ăsta nu știe nici semnificația culorilor semaforului . E practic definiția prostului ...

1778324075752839
Ciprian Iliescu  •  27 Februarie 2021, 18:46
Postat de Gabi Simon pe 27 Februarie 2021, 16:33

Daca spuneti ca v-a batut cea mai slaba echipa din campionat dupa cum sustineti, atunci sa stiti ca se vede cu ochiul liber ca voi Dinamo si Poli Iasi sunteti cele mai slabe echipe din Liga 1. Si la ce joaca echipa acum vb foarte serios sunteti cu Iasu cele mai slabe,si nu vad cum in Playout o sa reusiti sa va mentineti, doar daca o sa primiti ajutor din nou de la Federatie si Liga ca anul trecut. Dragi suporteri dinamovisti trebuie sa fiti constienti ca nu ve-ti reusi sa tineti echipa cu sprijinul vostru financiar pentru ca va va fi foarte dificil, cu toate ca faceti un lucru foarte frumos. Dar pina nu ve-ti scapa de acei spanioli,si apoi sa vina un finantator cu bani nu un sponsor , Dinamooo o va duce foarte greu in prima liga. De aceea daca meciurile se vor juca curat pina la sdisitul campionatului echipa nu va avea nici o sansa sa se salveze , si e foarte greu sa faceti rost de 200000 de euro lunar pt salarii. Asa ca nu vad cum scapati clubul de falimet si de mentinere in Liga 1. Au retrogradat echipe mari din Europa in campionatele lor , si la noi va speriati ca ajunge Dunamooo in Liga a 2 a? Nu e nici o paguba , va spun echipa e mai bine sa retrogradeze si apoi intr-un an ,doi ve-ti promova inapoi. Bafta multa

Cu toată dragostea pt ce ai vrut sa zici ,dar e greu sa dai lecții când scrii " ve-ti"

Vezi toate comentariile (33)
Comentează