FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV DDB nu-l iartă pe „Guriță”: „Dinamovistul Contra nu renunță la nimic. De la oamenii ăștia vrea bani!”

Cosmin Contra, fost antrenor Dinamo +42   FOTO
Cosmin Contra, fost antrenor Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2021 09:35 / Actualizat joi, 14 ianuarie 2021 14:53

Daniel Șendre, purtător de cuvânt al programului socios DDB, a fost invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, unde a vorbit despre situația financiară de la Dinamo.

Ademenit la Dinamo cu un salariu de 30.000 de euro lunar, Cosmin Contra a aderat proiectului spaniol pus la cale de Pablo Cortacero & Co. În doar câteva luni, s-a convins că spaniolii nu sunt serioși, din moment ce nu au adus în club banii promiși, și a rupt unilateral contractul cu Dinamo. 

„Guriță” își cere banii pentru cele 3 luni lucrate la Dinamo, adică 90.000 euro, lucru pentru care este blamat de cei din DDB, singurii care pompează bani în club în această perioadă. 

Daniel Șendre, DDB: „Cosmin Contra nu renunță la bani”

„Cosmin Contra, cu 360.000 euro pe sezon, nu vrea să renunțe la nimic din ce are de primit de la Dinamo. Nu vrea să renunțe la nimic din banii care i se cuvin pentru perioada în care a lucrat la Dinamo. El știe foarte bine cine sunt cei care dau bani. Ionuț, din Ploiești, care a cumpărat într-o zi un bilet de 5 lei și a zis că «îmi pare rău, sunt cu cardul pe 0, atât mi-am permis astăzi». 

Este un alt băiat care face livrări, a primit 100 de lei pentru mâncarea care valora 45 și restul de 55 de lei a zis că îi bagă în bilete. De la oamenii ăștia vrea Contra bani. Nu renunță la nimic.

Contra, care e dinamovist, care și-a redactat contractul în limba engleză, deși este român. A știut ce să facă pentru ca în orice moment să aibă posibilitatea să rupă contractul cu Dinamo unilateral. Exact când l-a luat durerea în piept asta a făcut, a plecat, și acum își cere banii de la băieții ăia care livrează”, a declarat Șendre, la GSP Live. 

VIDEO. Dumitru Dragomir, după victoria lui Dinamo cu Hermannstadt: „Dinamo se desființează”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo salvată din nou de DDB! Ce sumă au plătit fanii

Fanii din DDB îl ironizează pe Cortacero: „E ca personajul din desene animate care face «beep, beep». E serios ca Donald Duck” » Pun presiune ca să renunțe la acțiuni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (61)
robotzel
robotzel  •  16 Ianuarie 2021, 17:16

Șarada asta este un nes1mt1t. Nu de la oamenii de rand vrea contra banii ci de la hoții de spanioli. Câtă ticăloșie! Când vine cortacero in București să îl ia de ureche șarada și să ii ceară banii pentru toți sau să își de-a demisia.

pinguinul_japonez
pinguinul_japonez  •  15 Ianuarie 2021, 22:05

FELICITARI Contra, de obicei imi displaci ... dar in aceste momente noi toti te iubim ! Nu lasa banii la ddb ... sa plateasca fiecare cent pentru mizeria de coregrafie care au facut o !

p.rares
p.rares  •  15 Ianuarie 2021, 17:19

O nulitate acest Contra. Este vina clubului,este vina suporterilor pentru ca l-ati angajat.Nu v-ati lamurit ca este paralel cu antrenoratul.A pacalit pe toti pe unde a fost ,inclusiv echipa nationala de unde a luat sute de mii de euro, nemeritati.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează