FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 2-0

DINAMO - GAZ METAN 2-0 // De ce i-a dedicat Deian Sorescu golul soției lui Dan Nistor: „Eu îi mulțumesc”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 22:58

Dan Nistor (31 de ani), căpitanul lui Dinamo, a vorbit la finalul partidei cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-0, și l-a lăudat pe Deian Sorescu (22 de ani), unul dintre marcatori.

„Mă bucur foarte mult pentru el, pentru că ne-a lipsit în derby. A dat gol și pasă de gol. Din punctul meu de vedere, a fost omul meciului. Îi mulțumesc că și-a dedicat golul soției mele, eu nu am putut, că nu am marcat. (nr. cei doi sunt prieteni buni, iar soția lui Dan Nistor își sărbătorește ziua de naștere pe 19 octombrie)

Important e să nu ne îmbătăm cu apă rece. Mai este mult până la play-off. Putea să fie un scor mult mai mare, dar ne bucurăm că am câștigăm. 

Toți au zis că dacă revin eu o să fie numai miere și bine. Mă bucur că reușesc să îmi ajut echipa și mergem pe un drum în care trebuie să urcăm”, a spus Dan Nistor, la Look Sport.  

VEZI ȘI:

DINAMO - GAZ METAN 2-0 // „Câinii” redevin fiare! 3 explicații pentru revenirea în elită: efectul pastelor bolognese, „balamaua” Dan Nistor și cele două nume fundamentale din apărare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
vasy86le
vasy86le  •  19 Octombrie 2019, 10:24
Postat de hermannstaedler pe 19 Octombrie 2019, 00:37

o fi fost la ea asara, de-i mulțumește

Mentalitate de prost, unii mai stiu si ce inseamna aia prietenie, voi numai la f.... va ganditi, probabil ca tu esti unul dintre aia care daca ar avea ocazia ar ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

192486884818821
Mihnea Ilie  •  19 Octombrie 2019, 09:56

,,e un jucator important pentru el,,...domnule pseudo-zarist,cred ca nu aveai atata stres cu limba romana,cand te plimbai cu vaca...este?

1669013626753816
Decebal Testeapa  •  19 Octombrie 2019, 07:35

Bravo băieți !. Bravo DINAMO !!!. Deja unii care mor de ciuda au inceput sa arunce cu mizerie . Nu fiți triști , atat pot ei, încurajați de “ jurnalisti sportivi “ vai mama lor de la *** gsp . Hai DINAMO

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează