FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, trei lovituri! Jucătorii au acceptat oferta DDB + Negocieri cu o vedetă

DDB a ajuns la un acord cu Diego Fabbrini (cel mai bun dinamovist conform parametrilor InStat), Vlad Achim și rebelul Magaye Gueye pentru a continua la Dinamo și în acest sezon. Și cu salarii ajustate.
DDB a ajuns la un acord cu Diego Fabbrini (cel mai bun dinamovist conform parametrilor InStat), Vlad Achim și rebelul Magaye Gueye pentru a continua la Dinamo și în acest sezon. Și cu salarii ajustate.

Articol de - Publicat vineri, 15 ianuarie 2021 22:37 / Actualizat vineri, 15 ianuarie 2021 22:54

DDB a ajuns la un acord cu Diego Fabbrini (cel mai bun dinamovist conform parametrilor InStat), Vlad Achim și rebelul Magaye Gueye pentru a continua la Dinamo și în acest sezon. Și cu salarii ajustate. 

Suporterii au oficializat "transferurile" pe Facebook, reușind o lovitură de impact pentru suflarea roș-albă. Marea lovitură o reprezintă acordul cu Fabbrini. mijlocașul italian își demonstrează atașamentul pentru „câini” după ce a renunțat la jumătate de salariu în 2020.

Magaye Gueye rămâne la Dinamo!

Surpriza o reprezintă Magaye Gueye, care continuă la Dinamo și după scandalul de azi. Atacantul s-a filmat în jacuzzi alături de două femei în costum de baie și a folosit un limbaj licențios la adresa șefilor.

„Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p*** de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro... Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Îmi bag p***! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?”, sunt cuvintele rostite de Magaye Gueye, conform Prosport

Comunicatul DDB

Iată detaliile oferite de liderii programului socios, ce deține 20,06% din acțiunile clubului:

"Începem să vă dăm veștile pe care le așteptați!

Discuțiile purtate de DDB cu jucătorii noștri încep să se materializeze. Astăzi suntem în măsură să vă anunțăm că Diego Fabbrini, Vlad Achim și Gueye Magaye continuă alături de noi la Dinamo!

Diego, Vlad și Magaye sunt jucători foarte importanți pentru proiectul pe care îl construim pe termen lung, un proiect care înseamnă salvarea clubului și redescoperirea performanței.

Toți trei au acceptat micșorarea salariilor pentru o perioadă, demonstrând încă o dată că știu să ofere atunci când li se oferă. Iar suporterii lui Dinamo dau jucătorilor mult de tot!

Mai mult decât atât, contractul cu Fabbrini a fost prelungit cu încă un an. Implicarea voastră în proiectul DDB a avut un rol determinant, să continuăm în același ritm toți cei care iubim Dinamo!

După atâtea promisiuni neonorate din partea acționarului majoritar, jucătorii aveau motive să fie neîncrezători și să-și dorească să plece", au transmis cei din DDB.

Sold out cu Chindia?

Suporterii sunt la un pas să facă sold out din bilete virtuale pentru meciul cu Chindia, un câștig de 55.000 de euro, fiindcă au pus în vânzare tichete pe cea mai mare arenă a țării, Național Arena! Mai sunt doar 7.500 de bilete până mâine, pentru un nou record.

DDB negociază și cu Sorescu!

Totodată, DDB a anunțat în această seară: "Continuăm tratativele cu Deian Sorescu, căpitanul de la Hermannstadt, golgeterul sezonului trecut, una dintre certiudinile noastre, însă speranță ca vârsță, precum și cu toți ceilalți jucători. Toți merită să rămână la Dinamo. Au valoare și au arătat caracter. Le mulțumim jucătorilor pentru încredere și suntem convinși că nu vor regreta alegerea de a rămâne la Dinamo în cel mai greu moment al istoriei acestui club!".

DDB nu-l iartă pe Cosmin Contra: „Dinamovistul Contra nu renunță la nimic”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo, reacție surprinzătoare în scandalul cu Magaye Gueye » „Câinii” îl atacă pe Pablo Cortacero în comunicatul oficial

Dinamo are un nou manager sportiv! Personaj controversat: la un pas de bătaie cu un jucător + DIICOT l-a acuzat de „constituirea unui grup infracțional organizat”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
craiovenis
craiovenis  •  16 Ianuarie 2021, 20:47

Anul trecut va salvat Burleanu... Anul asta va asteapta cu dor liga 2!

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  16 Ianuarie 2021, 11:51
Postat de Benedic Gabriel Duck pe 16 Ianuarie 2021, 07:27

Și din ce-o să-i plătiți băi ageamiilor,din chete!!??!!Dar și ăia-s mai proști decât prevede legea.Bine,cu siguranță că NU au avut alte oferte,că nu stăteau ei să facă foamea la mimao.Din punctul meu de vedere(și nu doar al meu,vezi D.Lupu) tot desființarea îi paște și FALIMENTUL.Dar hai mai iute cu ele,că ne-am can săturat de subiect.

In niciun caz din banii tai sau ai lui lupu !Asta ca sa crapati de ciuda ca reusim sa mentinem echipa pe linia de plutire .

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  16 Ianuarie 2021, 11:45
Postat de fuller pe 16 Ianuarie 2021, 01:31

Ce aiureala se intampla la Dinamo! Atata timp cat Cortacero va fi actionarul majoritar, DDB nu face altceva decat sa ii faca jocul. Pentru ca spanioul ii lasa pe altii sa puna bani si sa scoata toate castanele din foc, iar el isi va vinde actiunile cu un profit de un milion de euro sau mai mult, fara sa bage nici un ban. Si inca nu stim de aranjamentele lui cu impresarii spanioli, ca sa jecmaneasca si mai mult clubul. Mai degraba ar treebui lasat Dinamo sa cada complet, ca sa il convinga pe plosnita de Cortacero sa vada ca nu mai are ce sa *** si sa plece. DDB il ajuta de fapt sa vada ca a pus mana pe o afacere profitabila: nu baga nici un ban, jucatorii joaca gratis, DDB plateste, iar el are majoritatea actiunilor. Ideal!

In Romania mai exista legi pentru infractori sau fiecare face ce vrea ? M.I. ,FRF, LPF ,NU SI-AU EXPRIMAT PUNCTUL DE VEDERE IN ACEST CAZ , mai ales ca LPF trebuia sa verifice situatia financiara a lui p... verde din spania .Daca in locul lui nea caisa din spania era un roman care ar fi facut la fel ca el cu o echipa din La Liga stia tot mapamondul ! D-le Vela ,burlene , iorgulescule , treziti-va ,pana nu e prea tarziu !

Vezi toate comentariile (37)
Comentează