FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSI VIDEO // Mihai Stoica, mesaj pentru Florin Talpan: „FCSB e Steaua, n-are cum să fie alta!” » Ce argumente are

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 octombrie 2019 21:26

Mihai Stoica, fostul director sportiv de la FCSB, a vorbit la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, despre disputa dintre Florin Talpan, juristul CSA, și FCSB privind marca, numele și palmaresul Stelei.

Acesta este de părere că Gigi Becali deține marca Steaua și faptul că fanii vin și se uită la meciurile roș-albaștrilor este cel mai bun argument în favoarea echipei din Liga 1. 

„Talpan poate să mă dea... (n.r. în judecată) Eu am venit în 2002, iar din 2003 echipa a fost luată de Gigi. Automat el a luat Steaua. Instanțele într-adevăr... Trebuie să le respectăm, dar pentru mine procesele nu sunt terminate. Până se termină, pentru mine FCSB e Steaua! N-are cum să fie alta.  

Nu s-a schimbat nimic în 2003. Au rămas aceeași jucători, aceleași puncte pe care le-am făcut în turul campionatului. Același coeficient UEFA! Și faptul că FCSB face cele mai bune cifre în momentul ăsta arată că e Steaua! Și se întâmplă același lucru și pe stadion. Foarte multă lume e convinsă că FCSB e Steaua! Că altfel nu s-ar uita dacă ar fi FC United”, a declarat Mihai Stoica la emisiune.

Vezi AICI emisiunea integrală

VEZI ȘI:

VIDEO Mihai Stoica a șocat un deținut în cele 20 de luni petrecute în spatele gratiilor: „Mi-a zis că am confundat Rahova cu Disneyland!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
stoichkov9
stoichkov9  •  10 Octombrie 2019, 13:31
Postat de Popa Virgiliu pe 10 Octombrie 2019, 13:26

Esti bulgar rău ! Nu înțelegi tu, d-astea ! Stimabile, eu vorbesc despre atașament față de o echipă, despre vremuri trecute cu bune și cu rele, despre solidaritate și continuitate... Nu te condamn că nu înțelegi... Activăm în ligi diferite... Altfel, numai bine!

Alt pseudo-intelectual cu cash-pe-bot.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

144258713378047
Popa Virgiliu  •  10 Octombrie 2019, 13:26

Esti bulgar rău ! Nu înțelegi tu, d-astea ! Stimabile, eu vorbesc despre atașament față de o echipă, despre vremuri trecute cu bune și cu rele, despre solidaritate și continuitate... Nu te condamn că nu înțelegi... Activăm în ligi diferite... Altfel, numai bine!

stoichkov9
stoichkov9  •  10 Octombrie 2019, 12:02
Postat de Popa Virgiliu pe 10 Octombrie 2019, 10:14

Dl. Stoica are mare dreptate ! Indiferent cum s-ar alinta unii și alții, sau cum s-ar face de râs susținând o teorie care ține de patologic probabil, Steaua București a fost, este și va fi una singură... Nu este suficientă frustrarea unor talpani, pentru a distruge singurul brand fotbalistic românesc, singura echipă românească de fotbal cu adevărat istorică! Nu mai deranjază deloc faptul că unii spun FCSB... E problema lor, frustrarea lor, oftica lor... Steaua București este echipa care activează în liga I, momentan este antrenată de B. Vintilă și patronată, vremelnic desigur, de G. Becali... Restul... nici nu mai contează...

I-auzi la asta dl.Stoica. mm nu e aceeasi persoana care isi bate proprii fani, a fcfcsbeului. Daca pe tine te cheama popa virgiliu de ce nu te cheama altfel? De ex. Virgiliu Predosanu? Sau AntonPann? Stii de ce?

Vezi toate comentariile (32)
Comentează