FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV // VIDEO Andrei Miron, la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit când va putea debuta fotbalistul

Articol de , - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2020 10:52

Transferul lui Andrei Miron (25 de ani) de la FC Botoșani la FCSB este realizat!

UPDATE 13:30 » Fotbalistul a ieșit de la palat și s-a înțeles cu Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor. Miron va rămâne la Botoșani pentru încă trei etape, după care va semna din postura de jucător liber de contract cu FCSB. Formația din Moldova vă păstra 30% din drepturile jucătorului.

„Da, să vedem cum o să facem. Am vorbit cu Iftime şi vrea să-l ţină cât poate, să joace două sau trei meciuri pentru ei. Şi o să rămână cu ei pentru moment. Dar facem actele de acum. În play-off îl vom avea. Vine gratis, este o afacere bună. Eu l-am vrut de mult timp. Şi pe Burcă l-am vrut, dar uite că nu l-am luat” - Gigi Becali

18 meciuria bifat Andrei Miron la FC Botoșani în actualul sezon de Liga 1, reușind 2 goluri

1,85meste înălțimea lui Miron

+2 FOTO

ȘTIREA INIȚIALĂ

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a explicat la rândul său condițiile în care transferul lui Miron la FCSB se va realiza. 

„Jucătorul a primit două zile de la antrenor să poată merge să discute cu Gigi Becali. Dacă lucrurile sunt în regulă, poate merge la FCSB. 

Are două variante: fie Becali îmi dă 300.000 de euro și vine acum, fie mai stă la mine cele 4 etape rămase din sezonul regulat și pleacă apoi la FCSB”, a declarat Valeriu Iftime, patronul botoșănenilor. 

Andrei Miron este la FC Botoșani din iulie 2015, când a fost adus de la Oțelul. În acest sezon a jucat 16 meciuri și a dat marcat 2 goluri.

800.000 de euroeste cota lui Andrei Miron, potrivit transfermarkt

Vezi și: 

FCSB, negocieri în secret pentru Andrei Miron! Condiții ireale impuse de Becali: „Băi Gigi, vrei să mă lași și fără bani, și fără jucător?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
blatistu49
blatistu49  •  08 Ianuarie 2020, 15:40

se vedem daca rezista 3...4 luni si va fi trimis inapoi la moldoveanu ca marfa refuzata cred ca urmeaza CRISTEA sa fie tras pe dreapta

potera
potera  •  08 Ianuarie 2020, 15:27

A mai spus cineva aici pe site că Miron e lent și cam grăsuț subscriu și mai vin cu complectarea că aproape toate intrările lui sunt de fault.

108022913946097
Traian Pavelescu  •  08 Ianuarie 2020, 15:15

Revenind la subiect, cam teapa venirea lui Miton la Steaua, in tradiția chiflele servite de iftime lui jiji! Steaua avea nevoie de fundaș central de picior stâng sa nu-l mai chinuie acolo pe Planic. Miron e cu dreptul, e lent și msi e și pufos, deci cam teapa!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează