FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Gabriel Moura explică plecarea de la Dinamo: „E o afacere bună, din care câștigă toată lumea”

Articol de - Publicat sambata, 25 ianuarie 2020 17:08

Gabriel Moura s-a despărțit azi, oficial, de Dinamo și merge la Gaz Metan să se lupte pentru play-off.

Brazilianul va fi adversarul „câinilor” în ultima etapă a sezonului regulat.

Fundașul slovac Kristian Kostrna, 26 de ani, urmează să sosească astăzi la București, iar mâine va efectua vizita medicală pentru a semna cu "câinii", părțile fiind înțelese deja asupra contractului. În schimb, Gabriel Moura, 31 de ani, s-a despărțit azi de Dinamo, fundașul dreapta urmând să se alăture lotului condus de Edward Iordănescu.

Și vara trecută, Edi l-a avut în vederi pe apărătorul brazilian, doar că sud-americanul a ales să-l însoțească pe Eugen Neagoe la "câini". Moura a jucat puțin de când a sosit Dusan Uhrin la echipă, astfel că transferul la Mediaș a sosit la timp.

"E o afacere bună, din care câștigă toată lumea. Cei de la Gaz Metan au avut nevoie de serviciile mele, mă duc să ajut să ducem clubul în premieră în play-off. Eu mulțumesc tuturor fanilor pentru susținerea de care am avut parte la Dinamo. 

A fost o onoare pentru mine să port acest tricou istoric, al unui club uriaș din România.

 Plec ca prieten, am încheiat amical această relație. Plec la bine, mă cunosc de multă vreme cu Ely Fernandes și cu Boubacar Fofana. Toate părțile sunt mulțumite, n-am nimic rău de zis despre Dinamo. Asta e viața, mergem înainte, ca adversari. N-am nicio clauză, pot juca în ultima etapă a sezonului regulat contra roș-albilor", a povestit Moura pentru GSP.ro.

  • Gabriel Moura se va duela cu Marian Pleașcă și cu Roberto Romeo pentru postul de titular la Mediaș

"Știu că Mediaș este un oraș mic și liniștit, e ceea ce aveam nevoie. Mie mi-a plăcut mult și la Sfântu Gheorghe, mi se potrivesc astfel de locuri" 
Gabriel Moura, fundaș Gaz Metan

3fotbaliști a dat Dinamo în prima divizie în acest mercato, toți la echipe de play-off: Ciobotariu (CFR Cluj), Nistor (U Craiova) și Moura (Gaz Metan)

14meciuri a strâns brazilianul pentru "câini" în toate competițiile. A bifat un assist

Vezi și: 

E oficial! Dinamo a mai cedat un fotbalist la rivalele din Liga 1: Gabriel Moura merge la Gaz Metan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
gazistu
gazistu  •  26 Ianuarie 2020, 11:56

Gabriel Moura se va duela cu Marian Pleașcă și cu Roberto Romeo pentru postul de titular la Mediaș. Ai un anunt in premiera....te mai bati cu inca un fundas drepta pe langa cei 2: Romeo si Pleasca. Azi dimineata l-am adus pe Mihai Butean , imprumut 6 luni de la CFR

steaua.libera
steaua.libera  •  26 Ianuarie 2020, 08:03
Postat de cneius pe 25 Ianuarie 2020, 22:25

Ce este chestia aceea lata si neagra din partea de sus, de pe ecranul telefonului ?

Asa e construit telefonul. E o insertie careia i se mai zice "breton" In alta ordine de idei, frumoasa iesire din scena pentru Moura, foarte fair play declaratia lui.

creeperno999
creeperno999  •  25 Ianuarie 2020, 22:58

Multumim gaz ca neai scapat de distrusul asta de rodriguez

Vezi toate comentariile (19)
Comentează