FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Mesaj pentru Adi Petre, după ce a fost umilit din nou de Gigi Becali: „Îți faci rău singur! PLEACĂ!”

Adrian Petre (în roșu), FCSB
Adrian Petre (în roșu), FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 28 septembrie 2020 18:58 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 12:36

Coșmarul lui Adrian Petre (22 de ani) la FCSB pare să fie fără sfârșit. După ce a prins doar 29 de minute pe teren în înfrângerea cu Poli Iași (2-5), atacantul a fost sfătuit să plece!

În meciul de la Iași, cu Poli, Adrian Petre a stat în teren doar 29 de minute pentru FCSB. Nu a mai reușit să bifeze nici măcar cele 45 de minute cu care a fost obișnuit de antrenorii de la FCSB până acum, iar în momentul schimbării a părut deranjat, zâmbind ironic în timp ce ieșea din teren.

Narcis Răducan, fost oficial la FCSB, l-a sfătuit pe tânărul atacant să părăsească gruparea roș-albastră, unde nu s-a adaptat deloc. „E clar că nu e dorit, își face rău dacă rămâne acolo. Eu cred că din ce în ce mai des jucătorii care sunt ofertați de FCSB se vor gândi de două ori înainte să semneze.

Se joacă prea mult ruleta rusească la nivelul jucătorilor! Ai salariu mare, ai expunere maximă în mass-media, dar te poți duce pe tobogan în jos dacă sunt probleme”, a declarat acesta, potrivit Digisport.

800.000 eurovalorează Petre în prezent, potrivit Transfermarkt.com. FCSB a plătit 500.000 euro în schimbul său către Esbjerg

3 goluri și 1 pasă decisivăa strâns Adi Petre la FCSB, în 15 meciuri, în care a totalizat doar 703 minute pe teren!

Lui Adrian Petre i s-a atras atenția de către antrenor. Era ultimul la toți parametrii, nu se antrena așa cum trebuia. Jucaserăm trei meciuri, câștigaserăm cu 3-0 fiecare partidă și lumea întreba de ce nu joacă Adi Petre. El trebuie să demonstreze la antrenamente - Mihai Stoica, director sportiv FCSB

VIDEO. Mihai Stoichiță a comentat situația lui Adrian Petre de la FCSB: „Trebuie să strângă din dinți și să-și vadă de treabă”

Mai multe știri despre FCSB:

Un triplu campion cu Steaua, discurs dur la adresa lui Becali după umilința de la Iași: „Comandantul suprem să se retragă!”

Narcis Răducan, comentariu neiertător despre haosul de la FCSB: „E prea mult! Schimbări făcute ca la hochei!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
florar
florar  •  28 Septembrie 2020, 21:34
Postat de energydrik pe 28 Septembrie 2020, 21:07

Narcis, ai punctat perfect! Daca simti ca fcsb-ul iti ofera un salariu mai mare decat meriti, daca ai senzatia ca o sa pacalesti pe cineva, ala esti chiar tu... te pacalesti pe tine! Te bucuri ca primesti un salariu mare? Inainte, gandeste-te daca il meriti, daca ai valoare sa accepti salariul ala! Daca ai caracteristici care sa te recomande! Daca te bazezi pe noroc, mai bine incearca la Loto! Adi Petre la Cfr nu ar putea juca nici ca a 3-a rezerva! Toata lumea stie asta. Este tanar, de perspectiva, sa mearga 2-3 ani la FC Arges, Chindia etc si sa invete fotbal! FCSB poate sa il imprumute cum fac toate cluburile mari de afara.

Nu este curios că lui Ioniță de exemplu nimeni nu-i dădea astfel de sfaturi????

energydrik
energydrik  •  28 Septembrie 2020, 21:10
Postat de florar pe 28 Septembrie 2020, 20:50

Răducan și GSP dacă vroiai sa de-a in cazul Petre un sfat benefic pentru toți ar fi îndemnat jucătorul ca macar atunci când Steaua joaca cu rezervele Petre sa se evidențieze cu ceva....Să strălucească macar pe langa rezervele Stelei...

Trebuie sa si poti, nu doar sa vrei! Petre schimba directia de joc, cu mingea la picior, precum un tir.

crownwell
crownwell  •  28 Septembrie 2020, 21:08
Postat de Gelu Cristean pe 28 Septembrie 2020, 19:54

poate nu e de la covid, poate nu s-au adaptat la pungute ;)

lasand gluma la o parte ramane totul suspect. nimeni nu spune nimica. cum este posibil sa aiba toti covid de la Steaua ,titulari plus rezerve dar sa nu aiba nicio echipa dintre voluntari,topola si arges nimic. foarte suspect. cum am fost eliminati din europa cum au venit testele negative.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează