FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // EXCLUSIV Gigi Becali mai renunță la un jucător: „De ce să-l mai țin?” » Ce a spus despre Manea și Adi Popa

Articol de - Publicat duminica, 12 ianuarie 2020 16:13

După ce a anunțat plecarea lui Harlem Gnohere (Detalii AICI), Gigi Becali continuă curățenia la FCSB și vrea să mai scape de câțiva jucători. 

După ce Ioan Hora, Juvel Tsoumou, Bozhidar Chorbadzhiyski și Thierry Moutinho au plecat deja, FCSB se pregătește să se despartă de alți jucători. Gigi Becali a anunțat că vrea să-l lase să plece și pe fundașul stânga Marko Momcilovici. Sârbul de 32 de ani mai are 6 luni de contract și va pleca la vară. 

„Voi face o economie de 150.000 de euro din salarii. Renunțăm la jucători și facem economie. Au plecat Hora și Tsoumou și urmează Belu și Salomao. În vară pleacă și Momcilovici. De ce să-l mai țin? La vară i se termină contractul și nu mai prelungim. Îl țin până în vară și după aceea pleacă”, a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Gigi Becali: „Manea și Popa nu intră în planurile noastre” 

Gigi Becali a vorbit și despre fundașul dreapta Cristi Manea (22 de ani) și de extrema Adi Popa (31 de ani) care au plecat cu echipa în cantonamentul din Spania. 

„I-am luat din respect. Ei nu intră în planurile noastre. Nu mai avem nevoie de ei. I-am doar să se antreneze, ca să-și găsească echipă mai repede. M-a rugat impresarul lui Manea să-l luăm cu noi. Mi-a zis «Dacă nu se antrenează cu echipa îmi e mai greu să-l transfer»”, a adăugat Becali.

Citește și

Brânza din meniul celor de la FCSB e de la oile lui Gigi Becali :) 3 momente antologice cu patronul stelist

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (55)
1763887750508605
Calin Francu  •  13 Ianuarie 2020, 08:50

In stilul asta nu o sa mai vina nici un jucator . Bataie de joc asta e si marele manager tace . De ce nu spun ca nu mai sint bani si asta e . Tot vin cu vrajeli . O sa ajunga iar o echipa de pluton. Asta si pe portarul de la intrare il da afara . Au ajuns mai rau ca Dinamo. Cfr nu vinde nimic , Craiova se intareste numai prosti fac curatenie tptala did afara jucatori care nu ar merita sa fie exclusi .La revedere performanta.

mehighms
mehighms  •  13 Ianuarie 2020, 08:42
Postat de valeri_gazzaev_is_back pe 12 Ianuarie 2020, 18:44

Poate noteaza toti fotbalistii cum se comporta puscarie asta cu ei. Asa va trebuie daca semnati cu clona fc fcsb: umilinte si regrete.

esti prost informat sau nu te duce capul! varianta 2, nu te duce capul !

valeri_gazzaev_is_back
valeri_gazzaev_is_back  •  12 Ianuarie 2020, 18:44

Poate noteaza toti fotbalistii cum se comporta puscarie asta cu ei. Asa va trebuie daca semnati cu clona fc fcsb: umilinte si regrete.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează