FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Pericolul numărul 1 pentru Edi Iordănescu! Cine a câștigat TOATE „războaiele civile” pentru numirea antrenorului la FCSB

Mihai Stoica e intangibil la FCSB, datorită prieteniei cu Becali, foto: Cristi Preda/GSP
Mihai Stoica e intangibil la FCSB, datorită prieteniei cu Becali, foto: Cristi Preda/GSP

Articol de , , - Publicat joi, 16 mai 2019 22:39

FCSB. MM Stoica nu-l simpatizează pe Iordănescu junior, ceea ce poate fi o problemă a antrenorului, din moment ce managerul s-a impus în toate ”războaiele civile” de care a mai avut parte.

Becali nu mai respectă promisiunea de a nu angaja un antrenor pe care nu-l vrea Mihai Stoica, l-a ofertat pe Edi Iordănescu, pe care managerul nu-l vrea.

MM l-a tot "ciupit" pe Edi în ultimii doi ani, l-a acuzat de câteva ori că se propune singur la FCSB fără să-i fie propus cu adevărat jobul.

"Am ales greșit"

De data asta chiar există o ofertă pentru Edward și Stoica s-a grăbit să anunțe că nu va mai sta pe bancă în sezonul următor, deci se va comporta diferit cu următorul tehnician pe care o să reușească să-l angajeze Becali.

Relația proastă cu MM constituie o problemă reală pentru Iordănescu, ar trebui să fie chiar un motiv de îngrijorare! De ce?

Managerul a reușit "să-i execute" pe toți cei care i-au fost împotrivă în club. Cârțu și Ilie Stan au dispărut de la FCSB și fiindcă Stoica nu era de acord să colaboreze cu ei.

Împotriva lor s-a exprimat și în public. "Am greșit: când Gigi m-a întrebat pe care-l aleg dintre MM și Narcis Răducan, eu l-am ales pe Narcis", a recunoscut Ilie Stan.

"Edi, niciodată la Steaua!"

Singurul caz în care un tehnician a avut succes la Steaua fără să fi fost aliatul lui Stoica: Pițurcă. El a revenit în Ghencea în urma unui prim mandat slab al lui Olăroiu.

Viorel Păunescu a convocat o ședință în care i-a întrebat pe toți membrii conducerii care ar fi soluția potrivită pentru banca tehnică. Când a venit rândul lui Mihai Stoica să se exprime, el a spus "Pițurcă", deși avea o părere proastă despre fostul selecționer și o relație și mai proastă cu el.

"Făcea șuruburi la Galați"

Cu Iordănescu junior a fost vorba despre ceartă, de-a binelea, nu e doar o antipatie tăcută. Edi a mai criticat prestația roș-albaștrilor de-a lungul timpului, MM i-a răspuns agresiv și scandalul a continuat tot așa.

"Rușine nu e să pierzi cu 1-5 cu Stuttgart, rușinos e să nu poți să promovezi în Divizia B, să o faci celebră pe Unirea Tărlungeni, care promovează deși toată lumea ține cu tine! N-o să mai ajungă el la Steaua niciodată!" a fost o replică a lui Stoica.

Răspunsul lui Edi în ProSport: "Nu mai am cum să ajung la Steaua? Păi, eu am ajuns la Steaua la vârsta de 5 ani, când MM făcea șuruburi la fabrica din Galați!".

Condițiile lui Iordănescu jr, publicate pe Facebook

"Nu am negociat cu absolut nimeni! Sunt în prezent managerul lui Gaz Metan Mediaș. Mai am 4 etape foarte importante de campionat și încă un an de contract. Îmi doresc continuitate. Însă e adevărat că doar în anumite condiții, pentru a putea produce performanță. Pentru mine, Gaz Metan are prioritate.

În momentul când voi pleca de la Mediaș, dacă se va întâmpla, voi lua în calcul doar o ofertă în care:
1. Autoritatea mea tehnico-tactică va fi totală.
2. Voi avea un mediu propice succesului.
3. Voi beneficia de susținere necondiționată și o să fiu implicat în selecție.
4. Munca mea va fi protejată.
5. Eu controlez vestiarul.

Acesta este stilul meu, îl cunoașteți deja cu toții, sunt principiile și valorile omului și ale antrenorului Edward Iordănescu".

Citește și:

 Gigi Becali vrea să dea lovitura pe piața transferurilor! FCSB îl vrea din nou pe Andrei Ivan

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
stoichkov8
stoichkov8  •  17 Mai 2019, 12:20
Postat de andy2008 pe 17 Mai 2019, 08:47

Ce sa caute Edi Iordanescu la Steaua,ce l recomanda? Zero ca jucator si 6 ca antrenor. A castigat ceva cu vreo echipa?

Cum ba? Ce-l recomanda. E fiul lui Puiu. Juniorul... Fcsb.fcfc nu-ti trebuie recomandare, slugism pentru verde imparat.

andy2008
andy2008  •  17 Mai 2019, 08:47

Ce sa caute Edi Iordanescu la Steaua,ce l recomanda? Zero ca jucator si 6 ca antrenor. A castigat ceva cu vreo echipa?

nebraska
nebraska  •  17 Mai 2019, 07:16
Postat de samy_forever pe 17 Mai 2019, 05:21

FCSB= STEAUA

Salut samy.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează