FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Vergil Andronache, prima contră cu Gigi Becali: „Filip nu s-a dat accidentat!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 august 2019 20:38

Vergil Andronache, antrenorul de la FCSB, l-a contrazis pe Gigi Becali, care a declarat ieri că Lucian Filip (28 de ani) s-ar fi dat accidentat în timpul meciului cu Mlada, 0-0, pentru că are o ofertă de la FC Orenburg.

„Nu știu dacă s-a discutat lucrul ăsta (n.r. că Filip s-a dat lovit). Eu am văzut doar că în momentul în care Filip a ieșit din vestiar avea probleme destul de grave, nu putea călca pe picior.

A ieșit și efectiv și-a pus o orteză acolo. Să dea Dumnezeu să fie sănătos și să aibă un diagnostic cât mai lejer! Sper să fie doar o sperietură. Jucătorii vin și pleacă. Clubul rămâne”, a declarat Vergil Andronache.

„Filip s-a dat accidentat la mişto. Clar, păi nu vedem? El vrea să plece, că are ofertă. Ruşii au zis că până pe data de 15 să îi trimitem cartea verde. I-o fi zis impresarul să se dea accidentat. Vezi, un om căruia i-am dat salariul un an jumate s-a dat accidentat. 100% s-a dat accidentat. Nu o să îl pedepsesc, pentru că rezultatul nu a avut de suferit. Mie 0-0 îmi convine. Dar dacă luam gol, îl blocam, nu mai pleca nicăieri”

- Gigi Becali, aseară, la Pro X

Antrenorul roș-albaștrilor a avut și o veste bună pentru fanii lui FCSB: „Azi m-a bucurat că Gnohere a început să facă antrenament normal cu noi. Mihai Roman ar trebui să revină”.

vezi și:

Vergil Andronache chiar vrea să fie principal la FCSB » Unde a fost surprins antrenorul astăzi

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (5)
105662257060988
Eugen Qy  •  10 August 2019, 06:18
Postat de andueos pe 10 August 2019, 03:04

Accidentat sau nu , eu sper din toata inima sa dispara odata de la echipa - si sa il ia si pe Ov. Popescu! Oare nu isi da seama si Becali, ca dupa ce au iesit petardele alea doua, a inceput si echipa sa lege ceva? Aia nu doar ca sunt foarte slabi si redusi mintal, dar mai tin si ghinion pe deasupra!

Eu nu stiu ce meci ai vazut tu, dar in meciul de ieri O.Popescu a fost mult peste Vana, care este cel mai tehnic (de obicei) dintre cei de la fc fcsb. Ok, de regula, e asa cum scrii, dar in meciul de ieri EXACT POPESCU a facut un meci foarte bun , Filip unul mediu pe cand Vana-mai ales- dar si Tanase s-a comportat stupid in cel putin 5 randuri ! Multe pase gresite si multe erori de pozitionarela ambii, pe cand O.Popescu a gasit cele mai bune continuari si a gresit cele mai putine pase dintre toti jucatorii fc fcsb....Cu o mai mare atentie la centrari a lui Cretu , putea fi alt rezultat !

andueos
andueos  •  10 August 2019, 03:04

Accidentat sau nu , eu sper din toata inima sa dispara odata de la echipa - si sa il ia si pe Ov. Popescu! Oare nu isi da seama si Becali, ca dupa ce au iesit petardele alea doua, a inceput si echipa sa lege ceva? Aia nu doar ca sunt foarte slabi si redusi mintal, dar mai tin si ghinion pe deasupra!

spritz123
spritz123  •  10 August 2019, 01:22

e clar...Vergil..are mere..Ana are pere...Jiji are oi...concluzia e clara...kg de branza a lu Jiji este mai important decat merele si perele crescure sau culese de ceilalti tot pe miristea din pipera

Vezi toate comentariile (5)
Comentează