FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VOLUNTARI 1-3

FCSB - VOLUNTARI 1-3 // Cristiano Bergodi: „Vergil Andronache merită respect”

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 august 2019 23:32

Cristiano Bergodi (54 de ani), antrenorul echipei FC Voluntari, a obținut victoria împotriva FCSB-ului, scor 3-1 și s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi. 

Vezi AICI desfășurarea partidei

„Vreau să felicit băieții, pentru că au făcut un meci foarte bun. Sunt foarte mulțumit. Fiecare victorie e frumoasă. E adevărat că am jucat împotriva unei echipe bune, Steaua, mă rog, FCSB. Sperăm că în continuare vom face treabă bună. Avem încredere. 

Nu este ușor să câștigăm în deplasare cu FCSB. Mi-a plăcut că băieții au reacționat imediat și am dat golul 2. Ne-am descurcat foarte bine. Această victorie a venit într-un moment greu pentru noi, dar acum suntem mai liniștiți”, a spus Cristiano Bergodi, la TV Telekom Sport. 

Nu pleacă de la Voluntari

Deși este dorit în continuare de către Gigi Becali la FCSB, antrenorul italian asigură că nu o va părăsi pe FC Voluntari în această vară.  

Este un antrenor acolo, Vergil Andronache, care merită respect și nu vreau să discut despre acest subiect. Eu sunt la Voluntari și lucrez cu niște băieți extraordinari. Ne dorim să facem un campionat mai bun decât anul trecut. Pe mine nu m-a căutat nimeni, în afară de o altă echipă decât FCSB, care m-a căutat în urmă cu o lună”, a spus Cristiano Bergodi. 

VEZI ȘI:

FCSB - VOLUNTARI / VIDEO Imagini de la pauză, care nu s-au văzut la TV: „Nesimțiților! Să vă fie rușine!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează