FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 3-2

ASTRA - FCSB 3-2. Gigi Becali s-a săturat! Măsură de urgență anunțată: „Vintilă e aerian, săracul! O să vorbesc cu MM Stoica”

Bogdan Vintilă l-a dezamăgit pe Gigi Becali +16   FOTO
Bogdan Vintilă l-a dezamăgit pe Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2020 07:20 / Actualizat marti, 30 iunie 2020 09:16

După 2-3 cu Astra, Gigi Becali, patronul FCSB, s-a declarat nemulțumit de antrenorul Bogdan Vintilă și anunță măsuri de urgență. 

Astfel, Becali susține că îi va cere lui Mihai Stoica, managerul sportiv al echipei, să revină pe bancă pentru a-i motiva pe jucători. 

Întrebat de moderator ce părere are de declarația lui Bogdan Vintilă, care a spus că obiectivul roș-albaștrilor e acum calificarea în cupele europene, Gigi Becali a reacționat prompt. 

„Normal că e și vina antrenorului. Dacă ai 2-0 și pierzi meciul, e vina tuturor. Vintilă a zis și el. Săracul, e aerian! Se pierde în fața camerelor. O să vorbesc cu MM Stoica ca să stea pe bancă. Nu există cineva care să mobilizeze echipa asta! Vintilă nu poate! El n-are autoritate! 

La ora asta, da, voi continua cu Vintilă! Dar nu orice s-ar întâmpla. Jocul îmi place, dar nu și rezultatele. Am pierdut cinci puncte în ultimele două meciuri”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

VIDEO. Bogdan Vintilă: „Este păcat că avem aceste fluctuații de joc”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali, NEMILOS cu 3 jucători: „Vina mea e că am uitat că e Tănase pe teren. Trebuia scos”

Reghecampf s-a dus acasă la Becali: „Oricând apelezi la mine, sunt prezent. Ca să știi”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
10156013562479806
Oprisan Niculae  •  30 Iunie 2020, 12:33

Vintila nu trebuie schimbat.El e bisericos , doarme cu biblia sub perna.Mai e si Tudor acolo , seful popilor din Berceni.Nu poti destrama aceasta conducere.Pe cine sa aduci in locul lui Vintila?Un antrenor care injura ca la usa cortului?Sa fim seriosi.Vintila trebuie sa ramana pe viata.Sa aduca alti jucatori.Nu antrenorul e de vina.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  30 Iunie 2020, 12:12

He,he,he!Ce sa vorbeasca cu MM?sa se concedieze pe el insusi?Vorba lui HagiȘnu pot sa ma concediez pe mine pentru ca eu sunt si patron si antrenor!Pana si fcsb-istul Anghelutza-comentatorul transmisiei de pe GIGI SPORT1-sugera destul de straveziu- ca jocul fcsb-ului-cu o Astra in vacanta-a fost stricat de...GG!Cel care a ordonat schimbarea lui Adrian Petre!De altfel chiar GG zice ca nu l-a vazut pe teren pe Tanase,ca-l schimba si pe el!Adica nu Vintila face echipa!Si nici schimbarile!

andrei.f
andrei.f  •  30 Iunie 2020, 11:29

Așa se întâmplă când aduci jucători, Miron, numai fiindcă e gratis. Ce vrei să facă Vintilă ?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează