FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, sfătuit să facă rapid o concediere: „Nu e de nivelul FCSB!”

Gigi Becali e sfătuit să renunțe la Ovidiu Popescu. +49   FOTO
Gigi Becali e sfătuit să renunțe la Ovidiu Popescu.

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2020 17:19 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 17:56

Cornel Dinu (71 de ani), legenda celor de la Dinamo, l-a criticat pe Ovidiu Popescu (26 de ani), fotbalistul lui FCSB, cel care a fost autorul unui autogol comic în înfrângerea din derby-ul cu CFR Cluj, încheiat 0-1.

„Nu are nicio scuză şi, încercând să îmi forţez puţin memoria, am mai văzut astfel de nereuşite chiar în postura de mijlocaş a lui Ovidiu Popescu. Adică momente în care nu se coordonează piciorul de sprijin cu dinamica celui care vrea să lovească. 

Nu este un jucător de nivelul sau pretenţiile celor de la FCSB”, a declarat Cornel Dinu, la TV Telekom Sport. 

113 meciuria strâns Ovidiu Popescu la FCSB, pentru care evoluează din 2016. A înscris 3 goluri și a oferit 7 pase decisive

Cornel Dinu i-a lăudat pe Dennis Man și Florinel Coman

În schimb, Cornel Dinu n-a ezitat să-i laude pe Florinel Coman și Dennis Man pentru prestațiile avute în derby-ul cu CFR Cluj, 0-1.

„Aș remarca în mod deosebit cei 5 sau 6 jucători tineri pe care FCSB, Steaua cum îi spun eu, i-a aruncat din nou în luptă. Echipa mi s-a părut într-o dispozție bună de joc, chiar dacă nu în cea mai bună așezare. S-a reconfirmat că în momentul în care joacă pe tot frontul de atac, Coman are un randament foarte bun. La fel și Man. 

Sunt niște jucători care de fiecare dată prezintă speranță, un nivel de joc de care am avea nevoie în fotbalul nostru”, a declarat Cornel Dinu, potrivit sursei citate. 

+45 FOTO

VIDEO. Dumitru Dragomir îl apără pe Gigi Becali și vede incert viitorul FCSB-ului: „Nu mai stă mult, în 2-3 ani pleacă”

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB. Adi Popa a reacționat după articolul publicat în GSP: „Mașina mea are un preț de peste 6 cifre, nu cât ați scris voi” ;)

FCSB. Florin Talpan se compară cu Duckadam: „Suntem două nume importante din istoria Stelei”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
caesarone
caesarone  •  16 Iunie 2020, 20:08
Postat de hazdrubal22 pe 16 Iunie 2020, 19:39

Au folosit ilegal numele steaua din 2003, practic n-a mai existat Steaua pana in 2017, ce-i asa de greu? Esti atat de prost?

Asta pentru ca Gigel a vrut sa faca o smecherie, asociatia lui Paunescu avea drept de folosinta al numelui, el a preluat echipa de la Paunescu si a crezut ca primeste automat si dreptul de folosinta al numelui, dar n-a fost asa...dar echipa e una si aceeasi dintotdeuna in prima liga!

caesarone
caesarone  •  16 Iunie 2020, 19:50
Postat de hazdrubal22 pe 16 Iunie 2020, 19:39

Au folosit ilegal numele steaua din 2003, practic n-a mai existat Steaua pana in 2017, ce-i asa de greu? Esti atat de prost?

Repet, in 2003 Steaua n-a intrerupt activitatea fotbalistica (dovada ca n-a anuntat nimeni asa ceva, nici macar armata), nu s-a desfiintat, n-a falimentat, n-a retrogradat, n-a fost dezafiliata, atunci unde a disparut? Nu se putea evapora pur si simplu!!!

caesarone
caesarone  •  16 Iunie 2020, 19:47
Postat de hazdrubal22 pe 16 Iunie 2020, 19:39

Au folosit ilegal numele steaua din 2003, practic n-a mai existat Steaua pana in 2017, ce-i asa de greu? Esti atat de prost?

S-a dat vreo sentinta in 2003 ca n-au voie sa foloseasca numele Steaua? Nu prea cred, dupa ce s-a dat sentinta (in decembrie 2014 parca), n-au mai folosit numele! Si chiar si asa, echipa (lotul de jucatori si locul in prima liga) e una si aceeasi, putea s-o cheme si FC Rinamo!:)

Vezi toate comentariile (17)
Comentează