FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GSP LIVE // VIDEO Ciprian Tătărușanu, singurul jucător care îi ținea piept lui Gigi Becali » Geraldo Alves: „Avea caracter și patronul îl asculta”

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2019 12:03

Geraldo Alves (38 de ani), fost fundaș la FCSB, Petrolul și Astra Giurgiu în Liga 1, a fost invitatul lui Victor Vrînceanu la GSP Live și a vorbit despre perioada petrecută la clubul lui Gigi Becali.  

Geraldo Alves a povestit cum trăia declarațiile oferite de către Gigi Becali în presă și a dezvăluit că portarul Ciprian Tătărușanu era singurul care avea curajul să îi răspundă patronului atunci când mergea în vestiar să vorbească cu jucătorii. 

„Câteodată el poate să dea niște declarații de care trebuie să ținem cont, dar altele cred că sunt o diversiune. Nu am fost niciodată afectat. Aici lumea se bazează pe declarațiile dânsului. În alte țări, declarațiile sunt ale criticilor de fotbal, foști fotbaliști. Ei chiar știu fotbal. El vede meciul, își spune părerea și are tot dreptul, dar un fost fotbalist, de exemplu, are ochiul format. 

Eu le-am spus jucătorilor că astea se întâmplă oriunde, dar aici măcar vi se spun lucrurile în față. El chiar venea la noi și ne spunea în față. Vorbea, toată lumea asculta. Numai Tătărușanu se ridica și vorbea. Nu e vorba de tupeu, ci de caracter. Spunea ce gândea și mie îmi plăcea foarte mult. El vorbea frumos cu dânsul, îi spunea părerea ca jucător. Becali nu spunea nimic, asculta, pentru că de multe ori Tătă avea dreptate”, a povestit Geraldo Alves. 

54 de meciuria jucat Geraldo Alves pentru FCSB în cele două sezoane petrecute în tricoul roș-albastru, reușind să înscrie și 3 goluri

În ceea ce privește plecarea sa de la FCSB la Petrolul, Geraldo Alves a povestit că nu se dorea plecarea lui, dar patronul nu a dorit să îi prelungească înțelegerea pe care o avea.

„Eu cred că domnul Becali este o persoană corectă și a fost corectă cu mine la sfârșit. Eu am spus că vreau același contract, el probabil a vrut să îmi dea mai puțin și nu l-am înțeles. Și domnul Reghe a vrut ca eu să rămân, dar până la urmă nu ne-am înțeles”, a spus portughezul.

Portughezul, transferat de la AEK Atena în 2010, a povestit că Victor Pițurcă (63 de ani), pe atunci antrenor al roș-albaștrilor, a fost cel care a insistat pentru el, iar prima impresie legată de România nu a fost una deloc bună.

„Steaua mi-a oferit un contract foarte bun. Aveam ofertă și de la Leads (n.r. liga a doua engleză), dar gândul meu era să mă bat să fiu campion și Steaua îmi oferea asta și să joc în Champions League și Europa League. Primul contact cu România nu a fost foarte bun. Există prejudecățile de afară că românii sunt cu criminalitatea, că nu e o țară sigură. Am venit cu frică, nu mi-a plăcut. După mi-am spus că până la urmă vin aici să joc fotbal. Steaua mi-a oferit tot ce am vrut. Domnul Pițurcă a vrut să vin să joc fundaș central, să fiu un lider, să învăț repede limba română și așa am făcut. Am învățat româna în 6 luni. Gardoș m-a ajutat foarte mult. El a fost primul meu coleg de cameră. Și eu am încercat să stau de vorbă cu colegii fără rușine, pentru că eu cred că un străin așa trebuie să fie, să existe un dialog”, a spus Geraldo Alves la GSP Live.  

GSP LIVE // VIDEO Ciprian Tătărușanu, singurul jucător care îi ținea piept lui Gigi Becali » Geraldo Alves: „Avea caracter și patronul îl asculta”

FOTO: Florin Gardoș și Geraldo Alves au fost colegi la FCSB în perioada 2010-2012

VIDEO // Singurul regret al lui Geraldo Alves 

VEZI ȘI:

GSP LIVE // VIDEO Geraldo Alves, coechipier cu Rivaldo la AEK Atena: „Era din altă lume” + Ce spune despre atmosfera din Grecia

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
vlad.dracul
vlad.dracul  •  30 Octombrie 2019, 03:57
Postat de Muzzi Ciprian pe 30 Octombrie 2019, 02:53

e amuzant cum pe gsp e o fereastra despre mihai constantinescu, mort de putina vreme in care se spune ca a avut o relatie cu o eleva de clasa a 12-a! asa ceva.....! adica ei incearca sa imbrace in poveste de dragoste relatia cu o minora??

Nu era minoră, în clasa a XII-a poţi avea 18 ani, dacă începi şcoala la 7.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  30 Octombrie 2019, 02:53

e amuzant cum pe gsp e o fereastra despre mihai constantinescu, mort de putina vreme in care se spune ca a avut o relatie cu o eleva de clasa a 12-a! asa ceva.....! adica ei incearca sa imbrace in poveste de dragoste relatia cu o minora??

jaruan
jaruan  •  29 Octombrie 2019, 17:58
Postat de 7manuel pe 29 Octombrie 2019, 17:47

Ba la Steaua a jucat, specie de copil de comunist!

Reply-urile de la prosti ma indispun, te rog politicos sa te abtii alta data.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează