FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - BOTOȘANI 0-1

HERMANNSTADT - BOTOȘANI 0-1 // Costel Enache își anunță plecarea: „E ultimul meu joc!”

Costel Enache
Costel Enache

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 17:23

Hermannstadt a pierdut partida de pe teren propriu cu FC Botoșani, scor 0-1, iar antrenorul Costel Enache (46 de ani) a anunțat că va fi ultimul lui meci pe banca sibienilor.

„Când joacă aşa, răspunderea e în totalitate a mea. Am spus şi am discutat în club şi în cadrul grupului, dacă eu sunt cel responsabil, atunci am să plătesc eu. Cred că voi găsi înţelegere, din punctul meu de vedere e ultimul meu joc la Hermannstadt.

O continuitate într-un joc anost şi fără orizont. Când toată echipa se comportă aşa e clar că răspunderea e mai mult la mine, decât în alte părţi”, a declarat Costel Enache conform TV Telekom Sport. 

Hermannstadt este pe locul 11 în Liga 1, cu doar 10 puncte acumulate în primele 11 etape. Costel Enache a preluat formația din Sibiu la începutul acestui campionat. În startul sezonului, Enache a refuzat oferta venită de la Gigi Becali pentru a prelua FCSB.

Vezi și:

VIDEO Moldovenii continuă seria bună și obțin victoria care-i duce pe locul 7

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  28 Septembrie 2019, 18:10

daca v-ati bandit la Becali ! Iordanescu a fost ofertat-----a clacat ! Costel Enache ofertat....-----a clacat ! Trageti concluziile singuri ! Noroc cu Viorel Moldovan ca s-a redresat dupa propunerea la Dinamo !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close