FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

HERMANNSTADT // EXCLUSIV Ce spune Erik Lincar despre interesul lui Hermannstadt și despre plecarea de la Turris + Anunț de ultimă oră făcut de sibieni

Articol de GSP - Publicat luni, 30 septembrie 2019 18:00

Hermannstadt caută înlocuitor pentru Costel Enache (46 de ani), care și-a dat demisia azi. Inițial, s-a vorbit despre un interes pentru Erik Lincar (40 de ani), antrenor care tocmai a părăsit-o pe Turris Turnu Măgurele, liderul din Liga 2, dar acesta a anunțat că nu a primit nicio ofertă. 

UPDATE 18:00

Erik Lincar a oferit în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor prima reacție legată de interesul celor de la Hermannstadt. Acesta afirmă că nu a primit nicio ofertă: „Este doar un zvon. Nu este nimic adevărat. Eu nu am vorbit cu nimeni, de la nicio echipă. Acum, vreau să iau o pauză până când vor apărea oferte”. 

În ceea ce privește plecarea sa de la Turris, Erik Lincar a dat de înțeles că nu avea liniște pentru a-și pregăti echipa așa cum își dorește: „Așa este cel mai bine pentru jucători în special, pentru echipă. Relațiile sunt încordate între mine și președinte. Zic eu că este soluția cea mai bună ca jucătorii să aibă liniște și să facă performanță în continuare. Eu muncesc tot timpul cu mare drag oriunde mă duc. Am preluat multe proiecte de la zero, îmi place să fac ceea ce fac, dar munca mea trebuie să fie apreciată și o fac în general cu niște idei pe care le am eu despre fotbal. Nu au legătură nici înfrângerile, nici arbitrajul cu plecarea mea. 

UPDATE 17:00

Hermannstadt a anunțat oficial în urmă cu puține minute rezilierea contractului lui Costel Enache, dar și că va numi un nou antrenor în următoarele zile.

„A.F.C. Hermannstadt a reziliat astăzi în condiții amiabile contractul cu antrenorul Constantin Enache! Pe această cale, clubul nostru îi mulțumește încă o dată pentru tot binele făcut echipei și pentru performanța de a califica pe A.F.C. Hermannstadt în optimile de finală ale Cupei României. 

Sub conducerea tehnicianului în vârstă de 46 de ani, echipa sibiană a strâns 10 puncte în 11 etape și se situează pe locul 12 în Liga I după 3 victorii, un egal și 7 înfrângeri. 

În zilele următoare, A.F.C. Hermannstadt va anunța oficial numirea unui nou antrenor și ce schimbări vor interveni în cadrul staffului. 

Mult succes în carieră, Costel Enache!”, au postat sibienii pe pagina oficială de Facebook.
_________________________________________

Potrivit informațiilor Gazetei Sporturilor, Erik Lincar, 40 de ani, este foarte aproape să preia banca sibienilor.

Lincar, cel care promovat-o pe Turris Turnu Măgurele în Liga 2 și a dus-o pe primul loc, și-a dat demisia de la echipa din Teleorman după mai multe divergențe cu șefii echipei.  

Lincar a mai fost antrenor principal la Damila Măciuca, Delta Tulcea, CSU Craiova, Râmnicu Vâlcea, Luceafărul și  Academica Clinceni. După 11 etape, Hermannstadt este pe locul 12, cu 10 puncte.

Citește și:

Dragnea Jr o face pe Becali! Lincar a fost dat afară de la liderul L2 cu citate din Game of Thrones: „Lupul moare, haita supraviețuiește”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
sexilian
sexilian  •  30 Septembrie 2019, 19:46

dupa varsta si nr de echipe antrenate ceva pute si rau de tot........o fi antrenor din cl a cincea......

alegsandru
alegsandru  •  30 Septembrie 2019, 18:47
Postat de spartcapus pe 30 Septembrie 2019, 18:34

Dragnea l-a dat afara pe Lincar! Asta e la fel ca Gigi, vrea el sa fie A1!

Dragnia mi-a baut tot sanjele. Uof, Drognia, nu mai am aer din cauza ta.

spartcapus
spartcapus  •  30 Septembrie 2019, 18:34

Dragnea l-a dat afara pe Lincar! Asta e la fel ca Gigi, vrea el sa fie A1!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează