FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ioan Andone îi dă sfaturi lui Becali: „Două strategii ca să iei din nou titlul”

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 mai 2019 15:15

Gigi Becali vrea să schimbe strategia la FCSB, pentru a reuși să se califice din nou în grupele unei competiții europene. Prima variantă la care s-a gândit finanțatorul roș-albaștrilor e să crească semnificativ plafonul de salarii. 

Până atunci, în ajutorul său a sărit cu sfaturi dinamovistul Ioan Andone, în prezent managerul lui FC Voluntari. 

„Ori le dai salarii mari şi bonusuri numai de performanţă, să ajungă în grupele Europa League, să câştige campionatul, să câştige Cupa, sau le dai salarii mai mici şi bonusuri meci de meci, să îi stimulezi să stea cât mai mult pe locul 1. Să iei primă de joc numai dacă stai pe locul 1, nu și pe doi. 

El trebuie să caute nişte metode în care să stimuleze jucătorii. Având în vedere cum a făcut Gigi banii, sunt convins că are în cap o strategie să stimuleze mai bine şi să câştige campionatul”, a declarat „Fălcosul”, potrivit Telekom Sport.

În 2018, FCSB nu a reușit calificarea în grupele Europa League, iar Gigi Becali nu este prea optimist în ceea ce privește următorul sezon european.

Pentru FCSB urmează un meci în deplasare cu CSU Craiova, duminică, de la ora 21:00, în cadrul etapei a opta din play-off-ul Ligii I. Echipa lui Becali este la 5 puncte de liderul CFR Cluj. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
rocky2
rocky2  •  03 Mai 2019, 20:48

Andone se sclerozeaza pe zi ce trece! Acum e sfatuitorul ciobanului!

114008756435133
Todinca Mihai  •  03 Mai 2019, 16:37

Cît timp gigica becalica se va implica la echipa ca " antrenor "și pina nu va aduce un antrenor adevărat jucăria lui giugiulica va ocupa cel mult locul doi despre campionat și cupa care erau specialitatea lor nici nu se va pune problema

stelbz
stelbz  •  03 Mai 2019, 15:47

Strategie noua a lui Becali ? Probabil VA FI alta strategie gresita..... El spune ca le dubleaza salariile ! 20- 30 de mii.... Pai daca le dubleaza - si echipa tot pierde an de an campionatul, ce realizeaza ??? Nimic. Si asa jucatorii de la FCSB au cele mai mari salarii si iata ca nu castiga titlul de campioana... (unii au si acum peste 20 de mii si stau in tribuna.....). Si se vede clar ca jucatorii sunt AUTOMULTUMITI CU SALARII MARI si CU LOCUL 2 SAU CHIAR 3 ! Andone are dreptate, mai corect ar fi sa "le dai salarii mai mici şi bonusuri meci de meci, să îi stimulezi să stea cât mai mult pe locul 1. Să iei primă de joc NUMAI dacă stai pe locul 1, nu și pe 2." Si numai dupa aceea prime de campioana, Cupa, EL etc

Vezi toate comentariile (3)
Comentează